Získejte slevu na značkové smartphony! sponzorovaný článek

Získejte slevu na značkové smartphony! [sponzorovaný článek]
2019-06-07T15:08:20+02:00
• 6. 6. 2019

Internetový obchod Gearbest si opět připravil hned celou řadu akcí, díky které máte jedinečnou příležitost zakoupit značkové smartphony za unikátně nízkou cenu. K dispozici je například OnePlus 6T či telefony značky Samsung. Pokud ale chcete pořádně ušetřit, k dispozici jsou za nízkou cenu i méně známé kousky.

Všechny produkty ve slevě!

Gearbest si ale kromě slev na mobilní telefony připravil také velkou akci na takřka veškeré zboží. Najdete ZDE hromadu produktů, od příslušenství až po chytré hodinky. A vše jen za pár kaček. Minimálně za podívanou to stojí. Kupujte ZDE.

OnePlus 6T za parádní cenu!

OnePlus 6T se designem téměř shoduje se svým předchůdcem, odlišný je jen tvar výřezu na displeji a na zádech chybí čtečka otisků prstů. Ta se přesunula dopředu pod displej a stala se největším pokrokem oproti předchůdci. Dle výrobce disponuje OnePlus 6T nejrychlejší čtečkou v displeji na trhu a odemknutí trvá pouhých 0,34 sekund.

Kromě čtečky v displeji došlo i na zvětšení baterie, která nyní disponuje kapacitou 3700 mAh. Stále je k dispozici extrémně rychlé nabíjení. Z hlediska designu i funkčnosti musíme zmínit ještě absenci konektoru na sluchátka. Ačkoliv zrovna OnePlus si na uváděcích akcích nových telefonů zpravidla neodpustilo rýpnutí do konkurentů, zařadilo se nyní po jejich bok.

Výrobce kladl důraz i na vylepšení fotoaparátu, zejména na kvalitu snímků za zhoršených světelných podmínek. Uživatelé OnePlus 6 si na tento aspekt fotografií poměrně často stěžovali, proto se výrobce především na toto zaměřil a OnePlus 6T by mělo podávat výrazně lepší výkony.

Byl přidán režim „Nightscape“, který slouží speciálně pro noční fotografie, přičemž zachycení fotografie v tomto režimu zabere pouhé 2 sekundy.

Originální OnePlus 6T na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 14 000 Kč. U internetového obchodu Gearbest je po dobu jednoho týdne jen za 9 894 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Za tuto cenu získáte model s 8 GB RAM a 128GB vnitřním úložištěm. Kupujte ZDE.

Pokud při výběru přepravy zvolíte volbu „Priority Line”, nebudete platit daň ani clo. Gearbest během přepravy zaplatí vše za vás. Kdyby z nějakých důvodů po vás přepravce náhodou chtěl zaplatit jeden z poplatků, stačí následně kontaktovat středisko podpory a vše vám bude proplaceno.

Xiaomi Mi Play aneb vstupenka pro nejmladší

Model Mi Play by měl být určen zejména por mladší klientelu. K dispozici je Full HD+ rozlišení na displeji s úhlopříčkou 5,84 palců. Xioami Mi Play mimo jiné pohání Helio P35 od Mediateku, který nabídne dostatek výkonu.

Co se týče ostatní výbavy, k dispozici je 64GB úložiště a 4 GB operační paměti. Po stránce fotografických schopností zde nelze očekávat nějaké zázraky. K dispozici je sice sestava dvou kamer na zadní straně, ale sekundární snímač má pouze 2 MPx, což dostačuje maximálně na efekt rozmazaného pozadí za foceným objektem. Telefon však necílí na náročné uživatele, spíše jako na mládež. A právě pro děti je telefon snad nejvíce vhodný. Nejen, že je levný, ale také si s ním užijí spousty zábavy.

Originální Xiaomi Mi Play na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 4 000 Kč. U internetového obchodu Gearbest je po dobu jednoho týdne jen za 2 749 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

CUBOT Quest aneb Odolnost, výkon, vytrvalost

Těchto tří slov se hlavní vývojáři drželi, když navrhovali poslední novinku Quest, protože charakterizují nejdůležitější rysy většiny sportovců. Robustní konstrukci vyplňuje 5,5palcový displej s HD+ rozlišením a chrání jej odolné sklo Gorilla Glass v 6. generaci. Srdcem celého telefonu je procesor od MediaTeku, přesněji MT6762. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť s kapacitou 4GB. K dispozici je ale také interní úložiště o velikosti 64 GB.

Dále zvýšená odolnost je ještě podpořena certifikací IP68. Seznam specifikací uzavírá baterie s kapacitou 3 900 mAh a operační systém Android v nejnovější verzi 9.0 Pie, kterou pravděpodobně navíc překryjí vlastním rozhraním. Zařízení zapadá do zcela nové série Cubot Move, jakožto vůbec první člen a jejím cílem je se stát co nejlepším společníkem během sportování v náročných podmínkách.

Originální CUBOT Quest na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 6 000 Kč. U internetového obchodu Gearbest je po dobu jednoho týdne jen za 3 346 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Cubot X19 za akčních 2 629 Kč!

Originální Cubot X19 je u internetového obchodu Gearbest po dobu prvního týdne jen za 2 629 Kč (z původních 3 729 Kč). Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Model X19 je vůbec prvním smartphonem společnosti Cubot, který nabízí nejnovější operační systém Android 9 Pie. Kromě nového systému nabízí X19 5,93palcový displej s rozlišením FHD+ a poměrem stran 18:9. Srdcem celého telefonu je procesor Helio P23. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť s kapacitou 4 GB. 

Co se prostoru pro soukromá data týká, výrobce implementoval vnitřní 64 GB úložiště. Vše pak nakonec pohání baterie s kapacitou 4 000 mAh. Na zadní straně telefonu je k dispozici duální fotoaparát 20 + 2 Mpx s podporou PDAF. Pro selfie snímky pak je připraven 13megapixelový fotoaparát. Novinka je nyní v prodeji ve dvou variantách – černé a aurora (moderní přechod barev).

Další smartphony ve slevě

Gearbest si připravil slevy i na další mobilní telefony. Na přiložených odkazech níže se můžete podívat, které telefony jsou nyní za nízkou cenu.

  • Odolné telefony ve slevě ZDE
  • Smartphony značky CUBOT ve slevě ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat