Získejte originální náramek Xiaomi Mi Band 4 jen za 956 Kč! sponzorovaný článek

Získejte originální náramek Xiaomi Mi Band 4 jen za 956 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-06-14T10:58:29+02:00
• 14. 6. 2019
5

Po nějaké době zde máme nový přírůstek na poli chytrých náramků. Novinka Xiaomi Mi Band 4 jako obvykle láká na cenu, přičemž i tentokrát došlo na nějaké to vylepšení. A právě tuto žhavou novinku můžete mít za nejnižší cenu na trhu!

Slevový kupón na Xiaomi Mi Band 4!

Originální Xiaomi Mi Band 4 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 956 Kč (z původních 2 189 Kč). Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi Mi Band 4 a specifikace

Hlavní odlišností oproti modelu Xiaomi Mi Band 3 je zejména displej. Nyní jsme se u Xiaomi Mi Band 4 dočkali barevného OLED panelu, ten je samozřejmě dotykový. Xiaomi si přichystalo přes 70 různých ciferníků. Samozřejmě nelze zapomínat, že se stále jedná o fitness náramek než o hodinky. Ovšem i přesto je možné na náramku přijímat notifikace z aplikací a z hovorů. Samozřejmostí je měřič tepu, a sportovní funkce pro měření vaší fyzické aktivity a spánku.

Byly představeny dvě verze, kde jedna navíc obsahuje NFC technologii. To se odrazilo na hmotnosti i výdrži baterie. Pokud se obejdete bez NFC, můžete mít náramek s výdrží 20 dnů na jedno nabití. S NFC se budete muset spokojit s délkou 15 dnů. Zařízení je opět voděodolné a oproti předchozí verzi nabízí vyšší ochranu před vodou.

Specifikace:

  • displej: 0,95 palců, 120 x 240 pixelů, AMOLED, 400 nitů, 2.5D
  • senzor srdečního tepu
  • mikrofon (jen NFC verze)
  • akcelerometr, gyroskop, monitor nošení
  • 22,1 gramů / 22,2 gramů (NFC)
  • 5ATM
  • Bluetooth 5.0 LE, NFC
  • baterie: 135 mAh / 125 mAh (NFC)

Originální Xiaomi Mi Band 4 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 956 Kč (z původních 2 189 Kč). Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi Mi Router 4A ještě levněji

Xiaomi se nevěnuje jen mobilním telefonů, ale spoustě dalším elektronickým zařízením. Například vyrábí i skvělé a rychlé Wi-Fi routery. A právě na jeden z routerů máme nyní slevový kupón!

Díky rychlému exportu můžete zboží od čínského obchodníka získat nejen rychleji, ale také levněji, a to díky našemu slevovému kupónu. Máme pro vás takový slevový kupón, díky kterému vás nový router od Xiaomi vyjde na pouhých 792 Kč. Tento router patří mezi zařízení, která vám zajistí rychlý přenos internetu pomocí Wi-Fi ve vaší domácnosti. K síti se může připojit až 128 zařízení, takže pokud máte chytrou domácnost, tento router se vám bude hodit.

Díky profesionálnímu zabezpečení od Xiaomi se nemusíte bát, že by se do vašeho routeru nabourala získával údaje o uživatelích. Navíc zvládá i 5 GHz frekvenci, takže „pofrčíte“ na rychlém internetu. A díky čtyřem anténám na Xiaomi Mi Router 4A se signál dostane po celém domě, takže dosah budete mít zabezpečený skvěle. Při nainstalování skvělé aplikace od Xiaomi získáte možnost ovládat svůj router pomocí telefonu a taktéž si budete moci nastavit notifikace, pokud se někdo připojí k vaší Wi-Fi síti.

Slevový kupón

Díky 802.11ac duálnímu bandu získáte největší možný datový tok, což je 1167 Mbps, což je skoro 4x větší hodnota, než nabízí jakýkoli jiný router v této cenové hladině. Díky slevovému kupónu GBCNXG01, který po přihlášení na webu Gearbest, zadáte do kolonky v košíku, tak dostanete slevu na Xiaomi Mi Router 4A a výsledná cena bude pouhých 792 Kč (z původních 1 195 Kč). A pozor, kupón je limitován pro prvních 20 objednávek. Produkt můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Vladimír Průcha

15. 6. 2019, 15:35

Jste „trochu“ nekonzistentní. V článku o GeekBuyingu jste nyní MB4 nabízeli o stovku Kč levněji. 😂 Kdyby vás sponzoroval ještě AliExpress, doporučovali byste náramek ke koupi také za cca 725 Kč, protože zhruba za tolik ho tam můžete pořídit. A k tomu v rámci letního výprodeje za 2 dny ještě kuponová sleva dalších cca 40-50 Kč. Jo jo holt prachy jsou motorem bulvární „novinařiny“, co.

Přemysl Vaculík

VIP 15. 6. 2019, 15:58

Toto je zaplacený článek, není to náš výběr, není to naše doporučení. Klient si zaplatil tento konkrétní článek, tak také bude vypadat. Až budeme doporučovat, bude to vypadat jinak.

Pavel Mikulášek

14. 6. 2019, 18:05

956 Kč (z původních 2 189 Kč)…. Ste na kokainu??? Šak stojí 50 dolarů na ali…

Zdeněk Koutský

VIP 14. 6. 2019, 18:56

Dobrý den,

nejsme na kokainu. Internetový obchod jej prodával za 2 189 Kč, byl první na trhu, kdo je měl k dispozici. Nyní je cena ponížena na 956 Kč.

Vladimír Průcha

15. 6. 2019, 15:28

Blbost. 😁

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat