Xiaomi File Manager se dočkal několika zásadních změn

Xiaomi File Manager se dočkal několika zásadních změn
2019-06-28T10:00:01+02:00
• 28. 6. 2019
1

Čínská společnost Xiaomi každým měsícem roste. S počtem aktivních zařízeních přichází samozřejmě také zvýšená poptávka po službách Xiaomi. A právě služby budou jednoho dne klíčové pro každou velkou technologickou společnost. 

Xiaomi File Manager přináší tmavý režim a další skvělé novinky

Toho si je zřejmě čínský výrobce vědom a tak své aplikace/služby pravidelně aktualizuje. Nyní se nového instalačního balíčku dočkala aplikace Xiaomi File Manager. Ta nově přináší podporu tmavého režimu, která je součástí verze V1-190621. Nejedná se ale o jedinou změnu, které se aplikace dočkala. 

Nový tmavý režim (tzv. Dark Mode) lze aktivovat při přesunutí se do levého postranního menu. Jakmile tmavý režim aktivujete, celá aplikace se automaticky přepne do černé barvy, přesněji se jedná o barvu typu #202020. 

Další novinkou v tomto instalačním balíčku je možnost třídění a vytvoření složky na kartě Úložiště. Uživatelé se mimo jiné konečně dočkali toho, že Xiaomi File Manager podporuje spouštěče aplikací. To v praxi znamená, že můžete velmi rychle přejít na kartu Vyčistit, procházet FTP úložiště, zkontrolovat své oblíbené položky či dokonce spustit vyhledávání bez nutnosti otevření hlavní aplikace. 

Veškeré novinky si můžete vyzkoušet prostřednictvím APK souboru, který si můžete stáhnout ZDE. Pokud chcete ale zvolit raději oficiální cestu, budete si muset chvíli počkat, než bude aktualizace dostupná v Obchodu Play. 

logo-app File Manager : free and easily Flashlight + Clock Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Pokud není černá skutečně černá, pixel-off, tak to asi šetření baterie moc nepomůže?! Takže jen šetření očí.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat