Vivo brzy odhalí model Z1 Pro

Vivo brzy odhalí model Z1 Pro
2019-06-17T12:44:06+02:00
• 17. 6. 2019

Společnost Vivo v nejbližší možné době rozšíří své portfolio zařízení o jeden mobilní přírůstek nesoucí označení Z1 Pro, který zamíří za silnou konkurencí mezi telefony ze střední třídy. Čínský výrobce zařadil zařízení do nabídky na oficiálních stránkách, přestože ještě nebyla vydána ani žádná tisková zpráva. Nicméně díky tomu máme k dispozici jak první klíčové specifikace, tak známe i jeho skutečnou podobu.

Jde s dobou

Zveřejněné snímky odhalují displej o neznámé úhlopříčce, kterému ovšem do díry nasadí 32megapixelovou kamerku na oblíbené selfie fotografie. Hardwarovou stránku má mít pod kontrolou osmijádrový procesor Snapdragon 712 od Qualcommu a k němu se navíc váže grafický čip Adreno 616, podpora umělé inteligence, rychlé nabíjení Quick Charge 4+ nebo zvuková technologie True Wireless Stereo Plus.

Zadní část ponese tři senzory fotoaparátu se zatím neupřesněným rozlišením, skener otisků prstů či článek baterie o velikosti 5 000 mAh, který bude ke všemu doplněn o 18wattové nabíjení. Nakonec v očekávání je verze s minimálně 4GB pamětí RAM, 64GB úložištěm a také podporou paměťových microSD karet. Prodejci by měli nabízet alespoň tři barevné varianty – Extreme Night Black, Phantom Black, Aurora.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat