Spotify oficiálně odděluje podcasty a hudbu, pouze pro předplatitele

Spotify oficiálně odděluje podcasty a hudbu, pouze pro předplatitele
2019-06-14T19:29:29+02:00
• 14. 6. 2019

Po zhruba měsíčním testování se společnost Spotify rozhodla představit aktualizovanou knihovnu pro své předplatitele. Ti nyní budou mít jasněji oddělené podcasty od hudby. Dočkali jsme se ale také některých nových funkcí pro podcasty a hudbu. 

Spotify konečně odděluje podcasty od hudby

V rozvržení knihovny předplatitelů je v současné době složité se orientovat. Spotify totiž uživatelům nabízelo vše dohromady, tj. seznamy skladeb, skladby, alba, interprety, podcasty a videa. Nově představený design bude mít za úkol jasněji oddělit podcasty od hudby, díky čemuž uživatel bude mít větší přehled o knihovně. 

Podcasty na Spotify jsou v současné době organizovány pouze ukázkami, na které uživatel musí různě klikat. Vše je prostě a jednoduše chaotické. Díky novému designu uživatelského rozhraní budou podcasty rozděleny do následujících třech kategorií – epizody, soubory ke stažení a show. 

Karta Epizody zobrazí seznam nových epizod nebo umožní lidem pokračovat v epizodách, které nebyly přehrány do konce. Naopak karta Soubory ke stažení je místo, kde budou ukládány stažené podcasty, což znamená, že k nim bude moci uživatel přistupovat i v offline režimu. Karta Zobrazit umožňuje uživatelům najít podcasty, které sledují, a poslechnout minulé epizody. 

Nová hudební sekce pak nabídne seznamy skladeb, umělců a alb, na které jsou uživatelé již několik let zvyklí. Největší změnou ale bude, že veškeré oblíbené skladby budu přidány do nového seznamu Oblíbené skladby – tento seznam bude možné stáhnout pro offline poslech. 

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat