Samsung Galaxy A10e přibližuje Geekbench

Samsung Galaxy A10e přibližuje Geekbench
2019-06-04T13:39:50+02:00
• 4. 6. 2019

Na veřejnost pronikají první specifikace chystaného modelu Galaxy A10e, který by měl být cenově dostupnější a zároveň méně výkonnou alternativou k telefonu Galaxy A10. Nicméně tomuto faktu zatím nic nenasvědčuje stejně jako u vyšší generace v podobě Galaxy A20/A20e. Za dnešním únikem stojí populární benchmark Geekbench. Společnost Samsung tedy provede ty nejnutnější změny, aby mohla mít jen další telefon do počtu.

Postrádá smysl

Zařízení se momentálně skrývá pod kódovým označením SM-A102U, což potvrdil i vydavatel certifikací Bluetooth SIG, Wi-Fi Alliance nebo úřad FCC ze Spojených států. Až odhalený výpis z databáze benchmarku potvrzuje nasazení osmijádrového procesoru Exynos 7885 (1,35 GHz) z vlastní dílny nebo operační paměti RAM o velikosti 2 GB. Dalšími známými informacemi je Bluetooth 5.0 Low Energy, dvoupásmové WiFI a podpora LTE sítí.

O softwarovou stránku se postará operační systém Android v předinstalované verzi 9.0 Pie, nad něhož určitě postaví rozhraní Samsung One UI. Každopádně pokud budeme vycházet z rozdílů mezi Galaxy A20 a A20e, tak A10e může obdržet celkově kompaktnější rozměry konstrukce, menší kapacitu baterie, menší úhlopříčku displeje a v neposlední řadě také o něco nižší prodejní cenu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat