Originální Xiaomi Power Bank C2 20 000 mAh jen za 635 Kč! sponzorovaný článek

Originální Xiaomi Power Bank C2 20 000 mAh jen za 635 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-06-28T14:59:16+02:00
• 28. 6. 2019

Xiaomi Power Bank C2, odolná vůči téměř všem vlivům

V malém obalu Xiaomi Power Bank 2C se ukrývá celých 20 000 mAh, kapacita pak není jediné, co tato power banka nabízí. Už jen to, že je celá Xiaomi Power Bank 2C vyrobená z ekologických a obnovitelných zdrojů, tudíž se nemusíte bát o životní prostředí. Materiál je navíc navržen tak, aby v ruce neklouzal. Navíc jej můžete bez problému položit na kluzký povrch.

Zařízení má v sobě spousty ochran a počínaje od špatného zastrčení kabelu, kdy při této situaci automaticky přestane nabíjet. Dále zařízení rozpozná, kdy je nabíjené zařízení plně nabito a přestane dále nabíjet. Spouštěcí tlačítko také funguje jako resetovací a v případě špatného prostředí lze jednoduše restartovat. Xiaomi Power Bank 2C pak monitoruje výstupní napětí a když zjistí, že by mělo dojít k příliš velkému napětí, automaticky se vypne, aby nedošlo k poškození.

Teploty pro Xiaomi Power Bank C2 také nejsou problémem a automaticky rozpozná teplotu pro možné poškození Li-iontových baterií a dále tak se zařízením nakládá v bezpečném teplotním rámci. Jedna z dalších výhod je ochrana proti zkratům základní desky a baterie.

Má také dvě výstupný USB, a jedno vstupní mikro USB. Je tak velice rozšířená paleta možných nabíjených zařízení. Mód pro nabíjení s menším přívodem energie vám pak umožní nabíjet zařízení, které potřebují menší zdroj energie, jako například bezdrátová sluchátka, nebo sportovní náramky, či hodinky.

Xiaomi Power Bank 2C je možné zakoupit za krásných 635Kč z původních 1 489 Kč, a to u internetového obchodu TomTop.  Pokud tedy hledáte levnou, bezpečnou a výkonnou powerbanku, Xiaomi Power Bank 2C by vása mohl zaujmout. Můžete jej zakoupit ZDE.

Další specifikace:

  • Váha produktu: 328g
  • Vstup: 5V 2A / 9V 2A
  • Výstup: 5.1V 3.6A / 9V 2A / 12V 1.5A
  • Materiál: ABS
  • Typ baterie: Li – polymerová baterie

3D tiskárna, která umí zázraky

3D tisk v dnešní době činí velký podíl ve světě technologií . Lze tisknout prakticky všechno. Po zuby až po celé domy! Souprava 3D tiskáren pro domácí použití v českých obchodech však stojí nemalé peníze, a to i za základní modely. Tento nešvar však vyřešil zahraniční e-shop TomTop.com, kde si skvělou tiskárnu můžete zakoupit již za 3 981 Kč, z původních 8 008 Kč, což je za jinak drahý nástroj pro 3D tisk opravdu bezkonkurenční cena!

Tiskárna Creality 3D překvapí především svojí velikostí. „Kapesní“ velikost zařízení ve skutečnosti činí pouhých 44 x 41 x 46,5 cm. O místo si tedy příliš neřekne a vejde se prakticky kamkoliv. Váha se zastavila na více než přijatelných 8 kilogramech.

Výrobce k tiskárně navíc přidává 10m vlákna, můžete si tedy navrhnout svůj první model a jednoduše si jej vytisknout. K tomu vám bude stačit pouhý počítač s konektivitou na úrovni USB a OS Windows či Linux a navíc můžete tisknout i OFFLINE! Výrobce implementoval také tu možnost do tiskárny vkládat i karty SD, kde máte návrhy uložené. Tisk by tedy měl být plně bez problémů.

Může se zdát, že jediné problémy může dělat sestavení. Výrobce své balení obohatil o podrobný návod, díky kterému Creality 3D sestrojíte velmi snadno. Jen se připravte na to, že v rámci minut to opravdu nebude. Zařízení ve své konstrukci nabízí jednoduchý LCD displej pro nastavení a informace o tisku. Budete o něm mít tedy přehled nejen na ploše svého osobního počítače.

Originální Creality 3D na českých e-shopech oficiálně neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 3 981 Kč (původní cena 8 008 Kč). Že to stále není dost dobré? Pak by vás mohlo zajímat, že si produkt můžete zakoupit z německého skladu. Tiskárna se k vám tak dostane maximálně do pěti dnů a vyhnete se všem poplatkům. Kupujte ZDE.

Skvělé chytré hodinky za 518 Kč!

Chytré hodinky LEMFO B57 jsou vzorným příkladem toho, že chytré hodinky nemusí nutně stát spousty tisíc. Díky našemu partnerovi TomTop můžete model LEMFO B57 mít již za krásných 518 Kč, a to díky 53 % slevě. Pojďme si hodinky blíže představit.

Jak již název napovídá, přes hodinky lze opravdu volat, jelikož podporují SIM karty typu Nano. Dominantou hodinek je 1,3″ displej, který podporuje až 150 různých vzhledů ciferníku. Samozřejmostí pak je i ochranné sklíčko. Konkrétně se jedná o Gorilla Glass 3. generace. IPS s rozlišením 240×240 zajišťuje při této velikosti displeje opravdu jemný obraz. Dotykový displej pod sebou skrývá čtyřjádrový procesor z dílny Mediateku. Ten pracuje na frekvenci 1,1 GHz po boku 2 GB operační paměti.

Výrobce LEMFO do svých hodinek zabudoval modul GPS. Není tedy sebemenším problémem na zařízení spustit navigaci. 180mAh baterie pak zajišťuje opravdu dlouhou výdrž, více než 7 dní na jedno nabití. Pro spárování hodinek s telefonem pak poslouží Bluetooth ve verzi 4.0.

Zařízení, která běží na systému starším než iOS 5.1 nebo Android 4.4 k hodinkám bohužel nepřipojíte. Tyto zmíněné funkce nejsou jediné, co hodinky zvládnou. Model B57 obsahuje zobrazování zpráv, senzor srdečního tepu, pedometr, internetový prohlížeč a další standardní funkce. Nechybí ani funkce proti krádeži vašeho telefonu.

Originální LEMFO B57 na českých e-shopech oficiálně neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 518 Kč (původní cena 1 086 Kč). Že to stále není dost dobré? Pak by vás mohlo zajímat, že si produkt můžete zakoupit z německého skladu. Hodinky se k vám tak dostanou maximálně do pěti dnů a vyhnete se všem poplatkům. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat