Originální Xiaomi Mi Band 4 a další TOP produkty ve slevě! sponzorovaný článek

Originální Xiaomi Mi Band 4 a další TOP produkty ve slevě! [sponzorovaný článek]
2019-06-19T11:41:19+02:00
• 19. 6. 2019

Xiaomi Mi Band 4 za parádní cenu!

Po nějaké době zde máme nový přírůstek na poli chytrých náramků. Novinka Xiaomi Mi Band 4 jako obvykle láká na cenu, přičemž i tentokrát došlo na nějaké to vylepšení. A právě tuto žhavou novinku můžete mít za nejnižší cenu na trhu!

Hlavní odlišností oproti modelu Xiaomi Mi Band 3 je zejména displej. Nyní jsme se u Xiaomi Mi Band 4 dočkali barevného OLED panelu, ten je samozřejmě dotykový. Xiaomi si přichystalo přes 70 různých ciferníků. Samozřejmě nelze zapomínat, že se stále jedná o fitness náramek než o hodinky. Ovšem i přesto je možné na náramku přijímat notifikace z aplikací a z hovorů. Samozřejmostí je měřič tepu, a sportovní funkce pro měření vaší fyzické aktivity a spánku.

Byly představeny dvě verze, kde jedna navíc obsahuje NFC technologii. To se odrazilo na hmotnosti i výdrži baterie. Pokud se obejdete bez NFC, můžete mít náramek s výdrží 20 dnů na jedno nabití. S NFC se budete muset spokojit s délkou 15 dnů. Zařízení je opět voděodolné a oproti předchozí verzi nabízí vyšší ochranu před vodou.

Specifikace:

  • displej: 0,95 palců, 120 x 240 pixelů, AMOLED, 400 nitů, 2.5D
  • senzor srdečního tepu
  • mikrofon (jen NFC verze)
  • akcelerometr, gyroskop, monitor nošení
  • 22,1 gramů / 22,2 gramů (NFC)
  • 5ATM
  • Bluetooth 5.0 LE, NFC
  • baterie: 135 mAh / 125 mAh (NFC)

Originální Xiaomi Mi Band 4 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 1027 Kč (z původních 2 189 Kč). Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Bezdrátová sluchátka QCY T2C TWS za bezkonkurenční cenu!

Gearbest nabízí bezdrátová sluchátka QCY T2C TWS s Bluetooth 5.0 za skvělou cenu 506 Kč. Této ceny můžete docílit ale pouze při použití našeho speciálního odkazu. Ten najdete v článku, bez něj byste zaplatili 643 Kč. Sleva skoro 137 Kč je velice výhodná, avšak nepotrvá dlouho, čím dříve si sluchátka pořídíte, tím jistější budete, že slevu získáte, tak nemeškejte.

Za nízkou cenu, jen 506 Kč, získáte skvělá bezdrátová sluchátka QCY T2C TWS s baterií o kapacitě 380 mAh. Doba přehrávání činí pět hodin. Tato sluchátka jsou tedy ideální na běhání či běžné sportování. Navíc mají funkci tlumení okolního hluku a též mají zvýšenou citlivost mikrofonu. Takže je můžete využít i jako Bluetooth headset, v takovém případě při čekání na hovor vám vydrží 120 hodin ve stand-by režimu.

Sluchátka z portálu Gearbest získáte již nyní za nízkou cenu zde na tomto odkaze. Za cenu 506 korun máte sluchátka, které toho budou umět opravdu hodně. QCY T2C TWS sluchátka za tuto cenu je bezkonkurenční nabídka. Obchod Gearbest kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. Sluchátka zakoupíte ZDE.

Teclast sd karta dosahuje skvělých rychlostí

Teclast přichází s 128 GB micro SD kartou, která stojí 717 Kč. Díky slevě v obchodě Gearbest ji ale můžete pořídit ještě levněji, a to jen za 430 Kč. Pokud ale zadáte náš slevový kupón CN17TEC, zaplatíte jen 264 Kč.

Teclast 128 GB SDXC je v pořadí již třetí generací SD karet. Tato varianta má větší čtecí i zapisovací rychlost. Přesně jde o 90 MB/s při čtení a 50 MB/s při zápisu, jde tedy o třídu 10. Navíc Teclast SDXC karta zvládá operovat v extrémních teplotách od -25° C až do 85° C. Tato 128GB SD karta od Teclastu je dokonale odolná proti rádiovému záření, taktéž je voděodolná a nárazu vzdorná. Když vám tedy spadne na zem, nemusíte se bát, že byste přišli o svoje data. Dokonce ani přítomnost magnetu nepoškodí vaše data.

SD kartu v podobě micro si můžete pořídit v obchodě Gearbest za výrazně nízkou cenu díky výrpodeji obchodu Gearbest. Cena klesla na krásných 430 Kč. Pokud ale zadáte náš slevový kupón CN17TEC, zaplatíte jen 264 Kč. Kupujte ZDE.

Tisíc dalších produktů ve slevě!

Internetový obchod Gearbest si pro vás připravil další letní akci, díky které máte možnost sehnat TOP značkové produkty za exkluzivně nízké ceny. Produktů je více než tisíc, tudíž si vybere opravdu každý. Stačí navštívit tento odkaz a slevy jsou vaše!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat