iPhone 11 údajně nabídne funkci, kterou se chlubí Google Pixel

iPhone 11 údajně nabídne funkci, kterou se chlubí Google Pixel
2019-06-20T07:49:04+02:00
• 20. 6. 2019
2

Společnost Apple se již nyní musí velmi intenzivně připravovat na podzim, neboť právě v tomto období jí čeká další Keynote, na které představí své zbrusu nové vlajkové modely pro nadcházející rok. Čím blíže datum vydání je, tím více toho o dosud nepředstavených iPhonů víme. Pojďme se tedy společně podívat na to, jaký by letošní iPhone mohl být.

iPhone 11 bude konkurovat Googlu

Dle dostupných informací by nebylo dobré, kdybychom čekali, že Apple u svých telefonů nějak razantně změní konstrukční parametry či design. Těchto změn se údajně dočkají telefony až v roce 2020. Letošní iPhony se dočkají jen drobných, leč důležitých a zajímavých změn.

Jednou z těchto novinek je noční režim pro fotoaparát, který by se měl stát jasným konkurentem pro Google Night Sight, který najdeme u smartphonů Pixel (recenze Pixel 3 XL). Cupertinská společnost v současné době údajně pracuje na novém nočním režimu pro aplikaci Fotoaparát. Tato funkce se zapne automaticky při detekci slabého osvětlení, přičemž k dispozici bude i tlačítko pro manuální zacházení. 

Konkrétní podrobnosti o tom, jak společnost Apple plánuje dosáhnout svých vylepšených výsledků v rámci fotografování, nebyly doposud poskytnuty. Tato funkce ale bude údajně minimálně na stejné úrovni, jako Google Night Sight. V současné chvíli také není jasné, zda bude noční režim od Applu zpřístupněn na starších generací, jako je iPhone XS a iPhone XR. Předpokládá se, že by software musel být jednoduše přizpůsoben fotoaparátům, které se nachází na starších telefonech. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Marek Mieč

20. 6. 2019, 8:03

Tak nevím co vymýšlí. Zákony optiky jsou dané. Světelnost objektivu, clona a čas uzávěrky. Jo a taky ISO.

Přemysl Vaculík

VIP 20. 6. 2019, 8:50

Zde jde spíše o možnosti softwaru, co dokáže vytáhnout z pořízených dat.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat