Huawei Nova 5i se pomalu odhaluje

Huawei Nova 5i se pomalu odhaluje
2019-06-04T15:30:47+02:00
• 4. 6. 2019

Zdroj: Industryweek.com

Až čtyři na sobě nezávislé zdroje přibližují mobilní novinku od společnosti Huawei, kterou sice doprovází jen kódové označení GKL-LX3, ale v konečném výsledku údajně půjde o model Nova 5i. Připravovaný telefon do dnešní doby stihl projít testování v benchmarku Geekbench, AnTuTu, u tchajwanského úřadu NCC a amerického FCC. Čínský výrobce ho bude směřovat mezi nadprůměrné vybavené zástupce ve střední třídě.

V zajetých stopách

Displej o neznámé úhlopříčce nabídne rozlišení 2 340 x 1 080 pixelů a přední kamerka má zabírat proděravěnou část vlevo nahoře. Hardwarovou stránku zastoupí osmijádrový procesor Kirin 710 od HiSilicon, 4GB operační paměť RAM, 64GB nebo 128GB interní úložiště. U obou verzí navíc naleznete slot pro až 512GB paměťovou microSD kartu. Výdrž by měla řídit 3 900mAh baterie s 10W nabíjením.

V zádech bude hlavně vynikat trojice fotoaparátů složená z 24MPx, 16MPx, 2MPx snímače. I přes události posledních dnů zveřejněné výpisy počítají s nasazením operačního systému Android ve verzi 9.0, který překryje vlastní uživatelské rozhraní EMUI 9.1. Na vybrané trhy především v Evropě bude směřovat asi pod druhým názvem, a to P20 Lite (2019). Nakonec spekulovaná cena se pohybuje kolem 280-330 eury (tj. cca 7257-8 552 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat