Hisense představí model F30S

Hisense představí model F30S
2019-06-28T15:41:13+02:00
• 29. 6. 2019

Nového zástupce střední třidy má v nejbližších týdnech přinést společnost Hisense, která zřejmě v těchto chvílích dokončuje veškeré práce kolem modelu s označením F30S. Čínský výrobce již dříve získal všechny potřebné certifikace včetně té od místního úřadu TENAA, takže převážná většina specifikací vlastně nebude ani žádným překvapením. Výrobce nehodlá nijak vynikat ani po stránce samotného designu.

Jediná výjimečnost

Zařízení bude vybaveno 6,2palcovým displejem s HD+ rozlišením a „Waterdrop“ výřez v sobě ukryje 8megapixelovou kamerku. Nasazený procesor Tiger T310 od Unisoc (Spreadtrum) je první zástupce založený na architektuře DynamIQ, která mimo jiné dokáže zvýšit výkon bez výrazného zvýšení spotřeby energie. Čtyřjádrový čipset by měla doplnit kombinace 3/4/6GB paměti RAM a 32/64/128GB úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou.

Zadní část zaberou dva hlavní fotoaparáty složené z 13MPx a 2MPx senzoru, přisvětlovací LED diody, baterie s kapacitou 3 900 mAh. Zveřejněné fotografie bohužel nepočítají se skenerem otisků prstů, přičemž na hraně může být i technologie NFC pro bezkontaktní placení. Prodejci budou nabízet celkem tři barevná provedení, ale navíc z toho dvě získají gradientní úpravu. Prodejní cena, ani oficiální dostupnost je prozatímně neznámá.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat