Apple Watch 4 jsou nejprodávanější

Apple Watch 4 jsou nejprodávanější
2019-06-29T19:30:46+02:00
• 29. 6. 2019

Čínská společnost Counterpoint Research vydala statistiku zaměřenou na dodávky chytrých hodinek v letech 2017, 2018 a během tohoto roku, kde jasná převaha patří kalifornskému Applu. Ostatní výrobci jsou sice daleko za ním, ale rozhodně zajímavým zástupcem je firma imoo, kterou v popředí drží hlavně uživatelé z Číny. Zbývající konkurence bude muset výrazně zabrat a využít vlastní potenciál na úplné maximum.

Apple, kam se podíváš

Za poslední roky Apple nedokázal přijít o první příčku v celosvětovém srovnání a v oblíbenosti konkrétních zařízení jim jednoznačně patří první dvě pozice. Vděčí tomu především nejprodávanější čtvrté a třetí generaci hodinek Watch za uplynulý rok. Counterpoint označuje za klíčové funkce zaměřené na zdraví – například EKG či detekce pádu. Společnost imoo zabodovala dětskými hodinkami s označením Z3, o které byl největší zájem v Číně.

V dalších měsících bude hojně sledován souboj mezi Fitbitem a jihokorejským Samsungem, které momentálně rozděluje pouze 3% rozdíl. Zatímco oba jsou pod tlakem značky Amazfit s 2% rozdílem oproti třetímu Fitbitu, tak firma Huawei si v loňském roce zajistila 123% nárůst odpovídající 2 % podílu a do budoucna má našlápnuto na ostatní producenty. Nakonec celkově je očekáván nárůst dodávek chytrých hodinek pod silným vedením Applu.

Zdroj: counterpointresearch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat