Telegram hlásí příchod novinek pro konverzace

Telegram hlásí příchod novinek pro konverzace
2019-05-18T11:09:34+02:00
• 18. 5. 2019

Zdroj: Neowin

Velké popularity se dočkal nejen mobilní kecálek WhatsApp, ale také Telegram. A právě druhý jmenovaný se v posledních měsících těší velkého nárůstu uživatelů. Aplikace Telegram je samozřejmě lepší, tedy alespoň z hlediska poskytnutých funkcí. 

Telegram přináší drobnou, leč zajímavou aktualizaci

Společnost Telegram však nelení a neustále se snaží svou aplikaci vylepšovat. Nedávno se uživatelé dočkali zbrusu nového instalačního balíčku, který přinesl hned několik zajímavých změn. Dočkali jsme se například nového designu ( v případě Android verze), možnosti archivovat konverzace a další. Pojďme si tedy vše důležité představit. 

Archivovaná konverzace: Nově si nyní můžete svou konverzaci archivovat. Když archivovaná konverzace bude nabízet oznámení, vyskočí ze speciální složky pro archivaci a vrátí se zpět mezi ostatní konverzace. Naopak ztlumené konverzace zůstanou navždy archivovány. 

Neomezené zprávy: Nově si můžete připojit neomezený počet konverzace pro archivaci, čímž udržíte své zprávy v požadovaném pořadí. 

Hromadná akce: Nyní můžete využít tzv. hromadné akce. Tu vyvoláte tak, že na konverzaci přiložíte prst a dlouhým klepnutím otevřete menu, kde si můžete vybrat z nabídnutých možností. 

Kromě těchto novinek jsme se dočkali také rozšířeného seznamu konverzací, kde můžete vidět více textu ze zpráv, nové zjednodušené menu sdílení, novou podobu samolepek a další. Aktualizace je samozřejmě k dispozici nejen pro operační sytém Android, ale také iOS.

logo-app Telegram Telegram FZ-LLC Zdarma ANDROID

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat