Slevový kupón na prémiové hodinky TicWatch Pro! sponzorovaný článek

Slevový kupón na prémiové hodinky TicWatch Pro! [sponzorovaný článek]
2019-05-06T16:54:49+02:00
• 6. 5. 2019

Společnost Mobvoi se do povědomí veřejnosti dostala v minulém roce díky svým hodinkám – TicWatch E a TicWatch S. Jde o dostupné hodinky s Wear OS, jejichž cena nepřesahuje 200 dolarů, a právě díky tomu se těšily takové oblibě. Nedávno ale Mobvoi přišlo s dalším produktem, TicWatch Pro.

Jde o hodinky, kde již cenová dostupnost není prioritou číslo jedna. Jsou zhotoveny z prvotřídních materiálů, disponují více funkcemi, a i přesto si cenu stále drží poměrně nízko oproti konkurenci. Cena je ale nyní ještě nižší, a to díky našemu slevovému kupónu.

Slevový kupón na TicWatch Pro

Originální TicWatch Pro na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu Geekbuying je však po dobu prvního týdne jen za 7 073 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón MRXMFBQL, zaplatíte jen 4 378 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

TicWatch Pro aneb prvotřídní hodinky

Na první pohled jde o prémiový produkt, konstrukci dominuje tělo z nerezové oceli, nylonové pouzdro zpevněné skleněnými vlákny a řemínek, který kombinuje kvalitní silikon s italskou kůží. Na pravém boku nalezneme dvě tlačítka, kterými lze vyvolat Google Assistanta, otevřít seznam aplikací či aktivovat Google Pay. Můžete si k nim ale přiřadit libovolnou akci.

Hlavní předností je pak displej, který nabízí poměrně unikátní technologii zvanou Layered Display. V praxi to znamená, že je displej složen z více zobrazovacích panelů. V tomto případě hlavního OLED displeje a průhledného FSTN LCD displeje, který se nachází navrchu. Druhý zmíněný panel využívá technologii elektronického inkoustu a slouží k zobrazení nejdůležitějších údajů, jako čas, datum, počet kroků nebo srdeční tep.

Využitím této technologie bylo docíleno především delší výdrže baterie, jelikož není nutné neustále využívat OLED panel, který spotřebovává poměrně dost energie. Dle výrobce jde v závislosti na intenzitě využívání obou displejů dosáhnout mezi pěti až třiceti dny na jedno nabití. Na maximum se lze dostat při využití režimu Essential Mode, kde se využívá pouze displej s elektronickým inkoustem.

Co se dalších specifikací týče, jsou TicWatch Pro v podstatě srovnatelné s Wear OS konkurencí. Nabízejí Google Assistanta, Play Store, širokou škálu fitness aplikací a další. Na rozdíl od předchozích dvou modelů zde Mobvoi integrovalo NFC anténu a lze tedy využívat i placení skrze Google Pay. GPS zde pak již není integrována v náramku, ale podařilo se vměstnat ji do hlavního těla. Hodinky mají certifikace IP68, takže by jim neměla vadit voda ani prach. Přestože certifikace zaručuje až půlhodinovou výdrž do 1,5 metru hloubky, výrobce nedoporučuje s hodinkami plavat.

Originální TicWatch Pro na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu Geekbuying je však po dobu prvního týdne jen za 7 073 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón MRXMFBQL, zaplatíte jen 4 378 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Specifikace

  • Rozměry: 45 mm šířka, 14,6 mm tloušťka
  • Displej: 1.39″ AMOLED (400 x 400 px) + FSTN displej
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon Wear 2100
  • RAM: 512 MB
  • Úložiště: 4 GB
  • Baterie: 415 mAh
  • Operační systém: Google Wear OS
  • Konektivita: Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11b/g/n, GPS, AGPS
  • Senzory: akcelerometr, gyroskop, magnetický senzor, senzor srdeční aktivity, senzor osvětlení
  • IP68

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat