Oppo A7n Enterprise Edition – zaměřeno na firmy

Oppo A7n Enterprise Edition – zaměřeno na firmy
2019-05-18T08:00:36+02:00
• 18. 5. 2019

Společnost Oppo si protentokrát bere na mušku firemní klientelu, pro kterou připravila speciální edici telefonu s názvem A7n Enterprise Edition. Jak už vychází ze samotného názvu, tak čínský výrobce dokázal spojit převážnou většinu specifikací z modelu A7n s užitečnými funkcemi využitelnými hlavně v podnikatelském prostředí nebo státní sféře. Ovšem na prvním místě byla brána v potaz maximální bezpečnost.

Řešení na míru

Firma ukázala toto řešení již v minulém měsíci během mezinárodní konference pro partnery mobilního operátora China Unicom a je schopna zařízení upravit vždy podle potřeb konkrétního zákazníka. Zabezpečení mají podloženo důležitou certifikací „Public Security and Police Electronic Product Quality Testing Center”, takže koncový uživatel nemusí mít vůbec žádné obavy z pověstných zadních vrátek.

Oppo rozdělilo softwarové rozhraní do dvou bezpečnostních domén – osobní/pracovní. Zatímco v osobní části lze vyřizovat také soukromé záležitosti, pracovní profil je upraven výhradně pro kancelářské účely. Přenos dat je šifrován stejně jako telefonní hovory, a to díky integrovanému šifrovacímu čipu. Oproti základní variantě není novinka nijak výjimečná po hardwarové stránce. Prodejní cena či další podrobnosti nejsou bohužel známy.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat