Nový iPhone XR 2019 na renderech

Nový iPhone XR 2019 na renderech
2019-05-09T11:39:19+02:00
• 9. 5. 2019
4

Jak bude vypadat letošní nástupce iPhone Xs a Xs Max, již s největší pravděpodobností víme. Ohledně levnějšího nástupce modelu iPhone XR jsme zatím věděli pouze fakt, že má dostat dva zadní fotoaparáty. Dnes díky spolehlivému zdroji OnLeaks ve spolupráci s Pricebaba známe kompletní podobu nejen zadní části s fotoaparáty.

Foťáky také ve čtverci

Ačkoliv se při použití dvou fotoaparátů na zádech nabízí použít stejné rozložení jako dnes používá iPhone Xs, Apple půjde jinou cestou. Stejně jako u nadcházejícího nástupce iPhonu Xs dostane nový XR téměř čtvercový hrbol na zádech. V tom budou vlevo pod sebou integrovány foťáky, zatímco na pravé straně bude blesk a mikrofon.

Tento hrbol na zádech pak bude mít stejnou barvu jako tělo přístroje. Kvůli tomu bude vidět barva XR i při obalu. Přesná specifikace fotoaparátů ještě není známa, pravděpodobně ale půjde o 12 MPx snímače, přičemž ten sekundární bude sloužit pro dvojnásobné přiblížení.

Design čelní strany bude prakticky nezměněn stejně jako rozměry. Kolem 6,1palcového LCD displeje budou stále velké rámečky a jeho rozlišení bude pouze 1 792 x 828 pixelů. Uvnitř iPhonu XR 2019 má být nejnovější procesor Apple A13.

Nakonec zůstává otázka také ohledně názvu. Některé zdroje uvádí možnost pojmenování jako iPhone XE. Nabízí se také jednoduše iPhone XR 2019 nebo iPhone 11R/XIR. To se ale dozvíme asi až na podzim, kdy má být nový model představen.

Zdroj: pricebaba.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Co to je ty tlusté okraje černé? To jako fakt? ???? Droidy za 6k mají lepší a hezčí displej. Nechápu, že to tomu Applu pořád prochází.

Jaroslav Hronek

9. 5. 2019, 21:30

No, je fakt, že takový sajrajt by nikdo jiný neprodal a zkrachoval

Moc hezké snímky nového iPhonu pane Rendere z Euroatlantického ovčího stáda

Martin Mahovsky

9. 5. 2019, 17:08

LCD panel a rozlišení jak v roce 2014 za cca 23k, no nekup to! xD xD

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat