Nesledujte Google I/O sami, GUG.cz má pro vás Extended

Nesledujte Google I/O sami, GUG.cz má pro vás Extended
2019-05-01T11:57:25+02:00
• 1. 5. 2019

Dnešní svět je velmi rychlý. Každou chvíli se něco mění, něco nového se oznamuje a něco starého zaniká. Své o tom ví Google, který měl v posledních měsících „zabíjecí období“. Na druhou stranu, jako správná inovativní velká korporace brzy přinese svou hlavní konferenci, na které oznámí řadu novinek. Tou konferencí samozřejmě není nic jiného než Google I/O. Akce také přezdívaná jako „svátek“ vývojářů a technologických nadšenců. Jako je již zvykem, proběhne i letos v Shoreline Amphitheatre, v bezprostřední blízkosti Googlu, co by Pixelem dohodil.

Google I/O Extended 2019

Pokud jste teď ale mávli rukou nad tím, že je to příliš daleko, a že tedy není možnost si konferenci pořádně užít, můžete otřít slzy a začít se radovat! I letos totiž, stejně jako všechny předchozí ročníky, přibližuje komunita GUG.cz konferenci doslova na dosah. Její organizátoři působí napříč celým Českem a díky tomu si můžete atmosféru Google I/O užít hned v devíti městech.

Akce nazvaná Google I/O Extended 2019 se letos uskuteční samozřejmě v Praze, Brně a v Ostravě. Ve hře jsou ale i menší města, jako například Pardubice, Chomutov, Hradec Králové, Jičín, Olomouc či Jihlava. Ve většině měst pak bude samotná konference obohacena o doprovodný program v podobě zajímavé přednášky nebo gamifikace.

Stejně jako u jiných akcí GUGu, i v případě všech Google I/O Extended 2019 je nutné se registrovat. Pokud se ptáte proč, tak je to primárně z organizačních důvodů. Na akcích totiž bývá mimo jiné i připravené občerstvení, které je třeba zajistit pro určitý počet lidí. No a kde se můžete registrovat?

Kam na Google I/O Extended 2019

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat