Motorola Moto Z4 na renderu aktualizováno

Motorola Moto Z4 na renderu [aktualizováno]
2019-05-02T06:25:00+02:00
• 2. 5. 2019
2

Aktualizováno 2. 5.

Evan Blass (@evleaks) zveřejnil na svém Twitter profilu detailní rendery nadcházejícího modulárního smartphonu Motorola Moto Z4. Vzhledem k jeho úspěšnosti v oblasti úniků můžeme tento obrázek považovat za skoro oficiální. V podstatě se potvrzuje, že Motorola zůstává věrná základnímu designu, ale třeba displej již nabídne výřez pro kamerku.

Vzhledem k tomu, že na zařízení není nikde vidět čtečka otisků prstů, můžeme soudit, že Motorola skutečně nabídne zabudovanou čtečku do displeje. Dobrou zprávou pro některé může být, že mobil má stále konektor na sluchátka.

Původní článek 23. 3.

O modelu Moto Z4 jsme vůbec poprvé slyšeli v listopadu loňského roku. V té době po internetu koloval s kódovým označením „Odin“. Bohužel pro nás jsme se ale moc informací o tomto chystaném kousku nedočkali. 

Například model Play unikl hned několikrát, zato klasický Moto Z4 je záhadou. To se však nyní mění, neboť jsme se dočkali některých hardwarových specifikací. Jaký tedy Moto Z4 může být?

Motorola Moto Z4 bude plout proti proudu

Moto Z4 velmi připomíná dosud nepředstavený model Moto Z4 Play. Na přední straně tak najdeme velmi minimalistický výřez v displeji a ještě minimalističtější rámečky. Bohužel neznáme čísla týkající se rozměrů a váhy. 

Jak si můžete všimnout z přiloženého snímku, nikde se nenachází čtečka otisků prstů. Čtečka bude umístěna pravděpodobně do displeje. Zajímavostí také je, že se Motorola nehodlá přizpůsobit trhu a nabídne jeden hlavní fotoaparát. Pokud jsou informace pravdivé, dočkat bychom se měli podpory nejnovějších 5G sítí. 

K dispozici by měl být mimo jiné i nejnovější verze operačního systému Android, moderní konektor USB Type-C, a dokonce také 3,5mm jack konektor pro připojení drátových sluchátek. 

Zdroje: xda-developers.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Lubomír Velebný

2. 5. 2019, 10:51

Myslím, že pan Šiler neví o modulech připojitelných k Moto Z telefonům, jinak nechápu v příspěvku tuto větu „Co jsem ale nikdy nechápal jsou ty odporný konektory na bezdrátové nabíjení.“ L.

Milan Šiler

2. 5. 2019, 7:55

Zvláštní jak se drží jednoho foťáku, ale pokud jim stačí, proč ne. Co jsem ale nikdy nechápal jsou ty odporný konektory na bezdrátové nabíjení. Jinak ale vypadá pěkně a drží si svůj originální Moto design.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat