Meizu odhalilo várku nových příslušenství

Meizu odhalilo várku nových příslušenství
2019-05-06T13:44:00+02:00
• 6. 5. 2019

Společnost Meizu po vzoru ostatních výrobců chytrých telefonů zařazuje do nabídky také několik nových příslušenství. Konkrétně se jedná o dvoje sluchátka, speciální adaptér pro sluchátka, batoh a opasek. O největší pozornost si řekne druhá generace bezdrátových sluchátek Pop, u kterých čínský producent zapracoval na nedostatcích a pro získání maxima zákazníků nasadil příjemnou prodejní cenu od samotného začátku.

Rok se s rokem sešel

Téměř přesně po roce máme k dispozici bezdrátová sluchátka s názvem Pop 2, která jsou sice zpracována ve stejném duchu, ale to nejpodstatnější se událo uvnitř. Menší 55mAh baterie v obou peckách překvapivě zdvojnásobila svoji výdrž díky novějšímu Bluetooth 5.0 Low Energy, takže nyní vydrží až 8 hodin za plného provozu. Totéž platí pro dokovací krabičku, kde kapacita klesla na 350 mAh a po nabití přes USB typu C přinese dalších 16 hodin poslechu hudby.

Novinkou je i grafenová membrána pro kvalitnější výstup zvuku, nechybí možnost přijetí hovorů nebo vyvolání hlasového asistenta. Druhá sluchátka s označením EP63NC jsou rovněž bezdrátová, ale mají navíc nákrčník a speciální AMS čip pro potlačení okolního hluku. Dále můžeme zmínit přítomnou technologii aptX-HD, Bluetooth 5.0, certifikaci IPX5 či 175mAh baterií zajišťující až 11 hodin poslechu. Ke všemu pouhých 15 minut nabíjení vystačí až na 3 hodiny provozu.

Adaptér Hi-Fi DAC se připojuje do zdířky pro USB typu C a dovoluje poslech s Hi-Fi technologií. Vestavěný čip Cirrus Logic CS43131 přináší impedanci až 600 Ohmů, což je hodnota charakteristická pro sluchátka vyšší třídy. Doplněk spolupracuje s Android, Windows a MacOS zařízeními.

Batoh Urban Backpack má voděodolný povlak a je vyroben pouze z polyesterového materiálu. Uvnitř naleznete spoustu přihrádek včetně pro notebook či tablet. Větší zajímavostí je bavlněný pásek J-Belt kompletně navržený zakladatelem Meizu, který disponuje ručně leštěnou přezkou. Na výběr jsou 3 velikosti (97, 105, 113 cm) vždy v modré barvě, ale rozhodně více zaujme jeho vysoká cena.

Doporučené prodejní ceny:

  • Pop 2 – 59 dolarů (tj. cca 1 354 Kč)
  • EP63NC – 74 dolarů (tj. cca 1 698 Kč)
  • Hi-Fi DAC – 25 dolarů (tj. cca 574 Kč)
  • Urban Backpack – 25 dolarů (tj. cca 574 Kč)
  • J-Belt – 104 dolarů (tj. cca 2 387 Kč)

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat