iOS 13 by mohlo být perfektní, aspoň podle nového konceptu

iOS 13 by mohlo být perfektní, aspoň podle nového konceptu
2019-05-31T18:00:44+02:00
• 31. 5. 2019
1

Letošní největší vývojářská konference WWDC 2019 se pomalu a jistě blíží. Na internetu se tak objevuje čím dál tím více informací o nových operačních systémech, především tedy o iOS 13. A právě tomuto systému nyní věnujeme hned celý článek.

iOS 13 koncept tlačí důraz na nové funkce

Álvaro Pabesio totiž zveřejnil nový koncept iOS 13, jenž klade důraz na nové změny, které v rámci systému budou k dispozici. Ukazuje nám tedy například funkci rozšíření pracovní plochy pro Mac a iPad, vylepšenou správu pošty, připomenutí, režim Dark Mode a další. 

„Systém iOS 13 by měl přinést vašim zařízením úžasné nové funkce. Například kompletně vylepšené zkušenosti z používání iPadu. K dispozici bude ještě lepší kontinuita. Dark Mode. A ohromující redesign aplikací,“ napsal Álvaro Pabesio.

Pojďme se ale na konkrétní koncept podívat podrobněji. Ten totiž vizualizuje, jak by mohlo nové iOS 13 vypadat. Máme tedy například možnost nahlédnout do rozšířených pracovních ploch pro Mac a iPad. Jak si můžete z přiloženého snímku všimnout, k dispozici je také přepracované Notifikační a Kontrolní centrum. 

Dále nám Álvaro Pabesio ukazuje, jak by bylo možné vylepšit aplikaci Files, a to pomocí obnoveného postranního panelu, podpory externích disků a dalších funkcí. Co se týče nového multitaskingu na iPadu, koncept nám ukazuje aplikace pro iPhone, které jsou integrovány s iPadem. 

Mezi další vylepšení iPadu patří tlačítko pro přepnutí uživatelských účtů, a to pomocí UI pro Face ID a AirPods. Koncept by ale nebyl kompletní, kdyby se v něm nenacházel dlouho očekávaný režim Dark Mode. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Luky Spotify

2. 6. 2019, 21:10

To jsou strašlivý sračky všichni víme hovno a zítra uvidíme
Jen kopírujete internet Jablíčkář a letem světem a vy
A samé skreslujicí zprávy radči počkejte do zítra v 19 hodin a uvdíme
Terminátor

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat