Google Pixel 3a drží pohromadě jen lepidlo

Google Pixel 3a drží pohromadě jen lepidlo
2019-05-18T15:00:36+02:00
• 18. 5. 2019

Kuchtíky ze zahraničního serveru iFixit jistě znáte. Jejich úkolem je rozebírání žhavých novinek – iPhone XS, Apple Watch Series 4 a další. Výsledkem je konečné hodnocení, které popisuje, jak snadno či obtížně lze daný produkt rozmontovat, respektive opravit.

iFixit také kontroluje veškeré komponenty, které zařízení obsahuje – výrobci nám totiž rádi uvádí jiné specifikace, než které jsou doopravdy použité. Tým ze zahraničního serveru velmi rád „kuchá“ nejen zařízení s logem nakousnutého jablíčka, ale také ostatní produkty. A tak do své tradiční disciplíny zařadil i zbrusu nový Galaxy Fold od společnosti Samsung. To ale není vše, nyní se podrobně podíval na nově představené modely Google Pixel 3a a 3a XL. Jak je složité tyto kousky opravit?

Pixel 3a je velice jednoduché opravit

Ihned začátkem článku prozradíme, že si tyto modely můžete s chladnou hlavou opravit sami doma. Telefony totiž obdržely celkové skóre 6 z 10, přičemž číslovka 10 avizuje nejjednodušší míru opravitelnosti. 

Co z toho vyplývá? Nové Pixely je ve skutečnosti mnohem snazší opravit než většinu současných smartphonů. Většina částí nových telefonů od Googlu je modulární. Samotný displej pak drží pouze pěnové lepidlo. Stejný materiál byl pak použit pro upevnění akumulátoru. Je zajímavé, jak moc jednoduše lze nové kousky opravit. Za tento krok samozřejmě patří Googlu velká pochvala. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat