Beoplay představil hned dvojici „nabušených“ bezdrátových sluchátek

Beoplay představil hned dvojici „nabušených“ bezdrátových sluchátek
2019-05-20T15:00:08+02:00
• 20. 5. 2019

Velmi populární audio výrobce Bang & Olufsen představil hned dvojici zbrusu nových bezdrátových sluchátek. Ta pak cílí hlavně na aktivní životní cíl, což především ocení zapálení sportovci. Pojďme si obě novinky společně představit. 

Beoplay E8 Motion aneb za kvalitu si připlatíš

Tato bezdrátová sluchátka jsou navržena pro ty, kteří nechtějí zbytečně hledat kompromis mezi zvukem a designem při dosažení skutečné bezdrátové svobody. Bílým sluchátkům sekunduje bílé nabíjecí pouzdro z kůže a hliníku a nástavce do uší různých velikostí. 

Díky nim dosáhne každý uživatel toho nejvyššího poslechového komfortu. Beoplay E8 Motion disponují bezdrátovým nabíjením, díky čemuž je lze používat skutečně bez jediného kabelu. Proto k nim také Bang & Olufsen nabízí nabíjecí podložku Beoplay Charging Pad, nyní také v korespondující bílo-hliníkové kombinaci.  

Bezdrátová sluchátka také mají ochranu kategorie IP54 proti vodě i potu. Speciálně pro tyto dva modely je ve zvukových profilech v aplikaci Bang & Olufsen k dispozici režim s výraznějšími basy, který vás udrží ve hře i při těch nejnáročnějších sportovních výkonech. 

Beoplay E8 Motion jsou k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 9 170 Kč včetně DPH. V prodeji budou dostupné nejen v obchodech Bang & Olfusen, ale také u vybraných partnerů. 

Beoplay E6 Motion pro méně náročné

Sluchátka Beoplay E6 Motion jsou esenciálním produktem pro městský životní styl, do kterého přinášejí konzistentní kvalitu zvuku za každých podmínek. Jejich vybavení tvoří bílý voděodolný pogumovaný kabel a široké spektrum silikonových nástavců. 

Stejně jako „klasické” Beoplay E6, i verze Motion má v sluchátkách zabudované magnety. Když zrovna uživatel neposlouchá, dají se sluchátka jednoduše a bezpečně zavěsit kolem krku. 

I tento kousek nabízí ochranu kategorie IP54 proti vodě i potu, včetně režimu s výraznějšími basy. Beoplay E6 Motion jsou k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 7 830 Kč včetně DPH. V prodeji budou dostupné nejen v obchodech Bang & Olfusen, ale také u vybraných partnerů.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat