Messenger se možná vrátí do aplikace Facebook

Messenger se možná vrátí do aplikace Facebook
2019-04-12T18:24:42+02:00
• 13. 4. 2019

Největší novinkou u komunikační platformy Messenger od Facebooku je jednoznačně nový design, zejména pak tmavý režim. V lednu se ale objevila informace, že bychom se mohli dočkat spojení nebo propojení služeb WhatsApp, Messenger a Instagram. Zatím jsme neznamenali jakékoliv náznaky nebo pokusy, ale zřejmě se začínají aplikace chystat, aspoň soudě na základě jednoho objevu.

Messenger se vrací

Před pěti lety Facebook osamostatnil komunikační službu Messenger, respektive jsme se dočkali samostatní aplikace. Nyní tedy nemusíte mít Facebook v mobilu, pokud chcete pouze komunikovat s přáteli. Jane Manchun Wong ale nyní poodhaluje, že existuje testovací verze aplikace Facebook, která v sobě obsahuje Messenger. Nabízí se tedy možnost komunikace přímo z aplikace Facebook bez nutnosti spouštět Messenger.

Asi jste si všimli, že na snímku není běžný vzhled aplikace Facebook. Taktéž se jedná o testovací vzhled, o kterém jsme vás informovali v březnu. Vzhledem k tomu, že Messenger je již nyní k dispozici v tmavém režimu, tak po integraci do Facebooku by bylo kontraproduktivní, aby byla aplikace opět jen v bílém. Dá se tedy předpokládat, že i po spojení bude existovat tmavá verze, což by se mohlo dotknout i sociální sítě.

Zatím si ale budeme muset počkat nějakou dobu, než se těchto novinek dočkáme, pokud tedy vůbec. Na dnešní novinky se dá pohlížet jako na předzvěst toho, co nás čeká.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat