Apple Podcasts se dočkají nového uživatelského rozhraní

Apple Podcasts se dočkají nového uživatelského rozhraní
2019-04-13T15:19:12+02:00
• 13. 4. 2019

 Zdá se, že americká společnost s logem nakousnutého jablka testuje nové webové rozhraní pro svou službu Apple Podcasts. Dosavadní prostředí bylo dva roky staré, přičemž bylo velmi jednoduché. K dispozici byl například seznam epizod, titulů a popisů. Na detailní popisy o epizodě mohli uživatelé zapomenout. Ovšem díky nové aktualizaci je vše jinak.

Apple Podcasts v novém kabátku

Apple přinesl nové, svěží rozhraní, které je stále založeno na jednoduchosti. Skvělou zprávou také je, že společnost nově nabízí webové přehrávání. Celkové ovládání je pak snadné – stačí klepnout na tlačítko „Play“. Ovšem to neznamená, že nebudete automaticky přesunuti do aplikace iTunes. Kromě toho Apple zavedl vyhrazenou URL adresu, která zní podcasts.apple.com. Předchozí adresa byla itunes.apple.com.

O této novince původně informoval zahraniční server 9to5Mac, který do své zprávy uvedl, že Apple pracuje také na vyhrazené aplikaci pro operační systém macOS. Někteří uživatelé však mají však stále přístup ke starému designu. Znamená to tedy, že uživatelské rozhraní není ještě plně k dispozici. Kdy se jej dočkají všichni uživatelé, to je nyní ve hvězdách. 

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat