Apple chystá změny pro iOS 13 a macOS 10.15

Apple chystá změny pro iOS 13 a macOS 10.15
2019-04-22T09:44:37+02:00
• 22. 4. 2019

Červen se pomalu a jistě blíží, čímž se na internetu objevuje čím dál tím více informací o chystaných operačních systémech společnosti Apple. Například nedávno vývojář Guilherme Rambo získal velmi zajímavé detaily o iOS 13 a macOS 10.15. A právě ty se mají týkat poměrně populárních aplikací Find My iPhone a Find My Friends. 

Je třeba podotknout, že se jedná o velmi užitečné aplikace, díky kterým mohou uživatelé najít své ztracené zařízení či zjistit, zda se v jejich okolí nachází přátelé. Aplikace tu s námi již několik let jsou a dalo by se říci, že na ně Apple ani jednou nesáhl – pokud nejde o kosmetické změny. To by se ale mělo nyní změnit.

iOS 13 a macOS 10.15 nabídne velké změny

Dle dostupných informací se zdá, že společnost Apple tyto dvě aplikace sloučí do jedné. Tato aplikace již existuje a nese kódové označení GreenTorch. V současné chvíli je aplikace samozřejmě ve fázi testování, o což se starají interní zaměstnanci Applu. 

Nicméně, novinka by měla být k dispozici nejen na operačním systému iOS 13, ale také na macOS ve verzi 10.15. Kromě toho, že aplikace nabídne veškeré dosavadní funkce Find My iPhone a Find My Friends, bude vybavena také vylepšenou možností pro hledání jednotlivých zařízení. Uživatel tak bude moci určit polohu svého zařízení i bez připojení k Wi-Fi či mobilní síti. Samozřejmě této funkce uživatelé využijí tehdy, kdy jim bude telefon či jiné zařízení odcizeno. 

To ale není vše. Dle zahraničního serveru 9to5mac společnost Apple pracuje také na zcela novém hardwarovém kousku. Ten nese označení B389 a v přepracované aplikaci bude zobrazovat také produkty, které Apple nevyrobil. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat