Ulefone zanedlouho ukáže model T3

Ulefone zanedlouho ukáže model T3
2019-03-16T16:29:12+02:00
• 16. 3. 2019

Náročnější uživatele hodlá v brzké době uspokojit společnost Ulefone, která sice na barcelonském veletrhu MWC ukázala jen maketu modelu T3, ale nyní jsou již upřesněny jeho první specifikace. Čínský výrobce se dlouhodobě snaží prosadit v segmentu trhu s prémiovými zástupci a chystaná novinka jde naproti této myšlence. Zařízení by mělo oproti poslednímu modelu T2 Pro z vyšší třídy nabídnout o něco lepší výbavu.

Papírově slibný

Výpis specifikací má vyplnit 6,3palcový LCD displej od Sharpu, pod nímž poběží poměrně čerstvý procesor Helio P90 od MediaTeku vybavený osmi jádry nebo grafickým čipem PowerVR GM 9446. Dále hardwarovou stránku zastoupí 8GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 256 GB. V populárním otvoru pro přední kamerku bude majitele čekat 25megapixelová kamerka na selfie fotografie.

V zadní části vynikne hlavně trojice kamerek, které Ulefone poskládá ze 48 MPx + 16 MPx senzorů a doprovodného ToF snímače. Samozřejmostí je nasazení snímače otisků prstů. Vše prozatímně uzavírá 4 200mAh baterie s podporou technologie bezdrátového nabíjení (15 W), NFC čip pro bezkontaktní platby Google Pay a operační systém Android v aktuální verzi 9.0 Pie. Prodej chtějí oficiálně odstartovat v červenci za cenu okolo 350 dolarů (tj. cca 7 928 Kč).

Zdroj: anandtech.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat