Ulefone uvádí model Power 3L

Ulefone uvádí model Power 3L
2019-03-06T06:44:02+02:00
• 6. 3. 2019

Modelová řada Power se rozrůstá o jeden nový přírůstek s názvem 3L. Společnost Ulefone bude mobilní novinku směřovat do střední třídy, kde jednoznačně vynikne díky velkokapacitní baterii a k tomu navrch přidal rozumnou cenovku. Výrobce plánuje spuštění oficiálního prodeje na nejbližší dny. Model Power 3L má bohužel i stinné stránky, což s sebou přináší úsporný procesor od MediaTeku nebo základní hardwarovou konfiguraci.

Na nic si nehraje

Přední panel disponuje 6palcovým displejem s HD+ rozlišením v poměru stran 18:9. Hlavní výkon zajišťuje jen čtyřjádrový procesor MT6739 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,5 GHz, 2GB operační paměť RAM a 16GB interní úložiště, které rozšíříte vložením paměťové microSD karty až o dalších 128 GB.

Nasazené baterie s kapacitou 6 350 mAh si zaslouží největší pozornost, protože firma u ní slibuje 64 hodin telefonování, 46 hodin poslechu hudby, 12 hodin nepřetržitého sledování videí nebo více než 8-10 hodin hraní her. Navíc nebyla ošizena ani o technologii rychlého nabíjení pomocí přibalované nabíječky (5V, 2A).

Zadní část zabírají dva senzory fotoaparátu (13 + 5 MPx), dva LED blesky na přisvětlení záznamů a čtečka otisků prstů, která dokáže telefon otevřít za pouhé 0,1 sekundy. Mezi ostatní prvky výbavy lze zařadit přední 5MPx kamerku, technologii NFC, integrovaný HiFi čip, funkce dual-SIM, podpora LTE sítí či systém Android ve verzi 8.1 Oreo.

Prodejní cena by se měla pohybovat kolem přijatelné hranice 100 dolarů (tj. cca 2 267 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat