TOP gadgety pro váš smartphone již od 66 Kč! sponzorovaný článek

TOP gadgety pro váš smartphone již od 66 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-03-28T19:26:22+02:00
• 28. 3. 2019
2

Autonabíječka Alfawise Dual USB za 66 Kč!

Jestliže vlastníte automobil a většinu času trávíte právě na cestách, pravděpodobně v něm nabíjíte své mobilní zařízení. Ať už z důvodu, že často telefonujete, anebo používáte online navigaci. V tomto případě jistě oceníte zcela novou autonabíječku v podobě Alfawise Dual USB.Ta disponuje chytrým výstupem, což ocení nejen váš telefon, ale také například tablet či notebook.

Hlavní funkce autonabíječky:

  • Dva současně nabíjecí USB porty.
  • Vestavěný inteligentní čip zajišťuje rychlé nabíjení vašeho telefonu či tabletu.
  • Materiál ze železa, a to pro lepší spojení.
  • Vícenásobná ochrana zaručuje bezpečné nabíjení.
  • Vysoká míra konverze, efektivní nabíjení vašeho zařízení a úspora času.
  • Kompatibilní s řadou elektronických zařízení, jako jsou telefony, tablety, GPS a tak dále.

Původní cena autonabíječky činila 112 Kč. Gearbest se i zde rozhodlo nabídnout zákazníkům slevu. Nabíječku si tak můžete zakoupit za 66 Kč, musíte ale zadat náš slevový kupón AMXPDUFC ZDE.

Autonabíječka Alfawise QC3.0

Pokud hledáte o něco kvalitnější a rychlejší autonabíječku, internetový obchod Gearbest nabízí ve slevě i kousek v podobě Alfawise QC3.0. jedná se o velmi rychlou a kvalitní autonabíječku, která je kompletně vyrobena z kovu. Mimo jiné disponuje technologií Bluetooth, díky které si můžete spárovat mobilní telefon s automobilem a poslouchat tak hudbu. K dispozici je dokonce také prostor pro microSD karty.

Hlavní funkce autonabíječky:

  • Dva současně nabíjecí USB porty.
  • Vestavěný inteligentní čip zajišťuje rychlé nabíjení vašeho telefonu či tabletu.
  • Materiál z kovu, a to pro lepší spojení.
  • Vícenásobná ochrana zaručuje bezpečné nabíjení.
  • Vysoká míra konverze, efektivní nabíjení vašeho zařízení a úspora času.
  • Kompatibilní s řadou elektronických zařízení, jako jsou telefony, tablety, GPS a tak dále.
  • Možnost přehrávání hudby pomocí technologie Bluetooth
  • Prostor pro microSD karty

Původní cena autonabíječky činila 395 Kč. Gearbest se i zde rozhodlo nabídnout zákazníkům slevu. Nabíječku si tak můžete zakoupit za 291 Kč. Kupujte ZDE.

Bezdrátová sluchátka se skvělými parametry

Alfawise se vyznačuje výrobou kvalitního příslušenství. Stejně jsou na tom i sluchátka Alfawise J20. Mají dobrou kvalitu zpracování a zvuk je též skvělý. Velikou výhodou pro sportovce je certifikace IPX6, která zvládne ochránit zařízení proti stříkající vodě. Sice si se sluchátky nezaplavete, ale nebudou poškozeny deštěm, potem či politím. Díky propojení s telefonem přes Bluetooth se odpoutáte od drátového připojení a máte tak volnější pohyb.

Sluchátka nabízí i velmi zajímavý způsob poslechu – sluchátko nemáte v uších, nýbrž před ušima. V balení též máte elegantní obal na přenos sluchátek. Alfawise J20 jsou navíc magnetická, špunty mají v sobě magnety, takže se krásně k sobě spojí a vy nemusíte neustále rozmotávat spletená sluchátka, to už se vám díky magnetickému připnutí nestane. Díky tlumení okolního zvuku pomocí technologie aptX od Qualcommu si užijete poslouchání hudby bez rušivých zvuků z okolí.

Díky měkkým špuntům vás nebudou bolet uši ani po celodenním nošení. Jedno nabíjení u obou sluchátek trvá maximálně jednu hodinu a poslech na jedno nabití je 5 hodin.

Sleva!

Originální Alfawise J20 sluchátka na českých e-shopech neseženete. U internetového obchodu Gearbest jsou však po dobu prvního týdne jen za 718 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Bezdrátová sluchátka i7s: Za málo peněz hodně muziky, doslova

Sluchátka I7S se můžou pochlubit exkluzivním designem, který spojuje praktičnost a zároveň pohodlí uživatele. Tyto sluchátka váží pouze 4 gramy, takže nebudou zatěžovat vaše uši. To ale neznamená, že by vám při sebemenším pohybu měly vypadnout z uší. Tomu také napomáhá právě absence kabelů, díky které můžete se sluchátky v klidu sportovat, beze strachu z vypadnutí.

Sluchátka vzhledem kvůli jejich bezdrátovému provedení budete muset nabíjet ve speciální nabíječce, která se připojuje na USB kabel. Připojují se pomocí Bluetooth verze 4.1. Díky tomu si je můžete užít až na vzdálenost 10 metrů od zařízení. Výrobce také slibuje dlouhou životnost. Vzhledem k ceně sluchátek, nabídnou kvalitní zvuk s hlubokými basy. Na jedno nabití by měly sluchátka vydržet až 4 hodiny poslouchání hudby. Sluchátka nabízejí také vestavěný mikrofon, uživatel s nimi tedy může pohodlně telefonovat.

Tato sluchátka nyní můžete mít i s nabíjecím boxem za pouhých 157 Kč. Dodání do České Republiky je samozřejmě zdarma, ovšem počítejte s dobou dodání mezi 15-25 pracovními dny. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Kateřina Řeháková

30. 3. 2019, 1:08

Smím se zeptat, zda autonabíječka s BT disponuje samotným přehrávačem? Respektive kam jde výstup zvuku? Přes nějaký audiokabel do rádia bez BT? Jinak smysl BT v autonabíječce nevidím, když jím telefony normálně disponují.

Kateřina Řeháková

30. 3. 2019, 1:22

Aha, už je mi to jasné – ono to nejde do rádia přes BT, ale je to obyčejný transmitter…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat