Spotify udělalo chybu a vydává novou omluvnou aktualizaci

Spotify udělalo chybu a vydává novou omluvnou aktualizaci
2019-03-12T15:16:40+02:00
• 12. 3. 2019

Hudební streamovací služba Spotify velmi rychlým tempem roste. Může za to nejen velmi rozsáhlá nabídka interpretů, ale také neustále rozšiřující podcasty. Právě podcastům se nyní chce Spotify věnovat, neboť věří, že se na trhu nachází 20 % uživatelů, kteří se zajímají o tuto kategorii. 

Jen v tomto roce chce do podcastů investovat více než 500 mil. amerických dolarů. Například za Gimlet Media zaplatila společnost 230 mil. dolarů. Díky této akvizici získala v průměru 207 mil. aktivních uživatelů za měsíc. Kromě toho získala dalších 96 mil. předplatitelů, což je dvojnásobek Apple Music.

Spotify musí více naslouchat a soustředit se na cíle

Pokud ale chce Spotify opravdu kralovat streamovacímu trhu, musí se více soustředit na své cíle a nedělat kompromisy či kroky, které uživatelé neuvítají. A to se nedávno stalo, neboť se společnost rozhodla odstranit, respektive přesunout tlačítko pro opakování skladby do jiné části aplikace. 

Tento krok se samozřejmě nelíbil většině předplatitelům / uživatelům. To je mimo jiné hlavní důvod, proč se společnost Spotify rozhodla připravit nový instalační balíček, ve kterém je tlačítko pro opakování skladby zpět na svém místě. 

To ale není vše. Spotify lehce upravil také uživatelské rozhraní, přičemž tituly interpretů a skladeb jsou zarovnány doleva v přehrávaném podobně. Aktualizace je již nyní k dispozici ke stažení zdarma. Pokud si chcete nový instalační balíček stáhnout, přejděte do Obchodu Play či App Storu a aktualizaci stáhněte, případně klepněte na odkaz níže. 

logo-app Spotify Music Zdarma iOS logo-app Spotify Music Spotify Ltd. Zdarma ANDROID

Zdroj: techradar.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat