Oppo chystá nový model A5s

Oppo chystá nový model A5s
2019-03-09T15:59:14+02:00
• 9. 3. 2019

Společnost Oppo nedokázala udržet pod pokličkou informace kolem připravovaného modelu, který by se měl ukázat na mobilním trhu v následujícím období. Zahraniční média získala seznam specifikací k novince s označením A5s a ta bude jen mírně vylepšenou variantou předchozí generace. Každopádně půjde stále o obstojného zástupce ve střední třídě, kde ho čínský výrobce hodlá podpořit i přijatelnou cenovkou.

Číslo 4 nečekejte

Firma rovnou modelovou řadu A4 zapověděla, protože v čínském jazyce je číslo 4 považováno za nešťastné nebo spojováno se smrtí. Proto série pokračuje až modelem A5s, kterému nasadí 6,2palcový displej s rozlišením 1 520 x 720 pixelů (HD+) a ve výřezu najdete 8megapixelovou kamerku. Dále seznam zahrnuje osmijádrový procesor Helio P35 od MediaTeku, grafický čip PowerVR GE8320, kombinace 2/3/4GB paměti RAM a 32/64GB interní úložiště.

Záda nesou dva senzory (13 + 2 MPx) fotoaparátu, čtečku otisků prstů a baterii s kapacitou 4 230 mAh, která nepochybně zajistí slušnou výdrž. Mezi zbývající prvky výbavy patří systém Android ve verzi 8.1 Oreo (ColorOS 5.2), funkce dual-SIM, slot pro paměťovou microSD kartu. Přestože neznáme přesné datum zahájení prodeje či prodejní cenu, tak k dispozici budou až čtyři barevné verze – černá, červená, zelená, zlatá.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat