Ulefone má v plánech model S11

Ulefone má v plánech model S11
2019-03-09T10:20:20+02:00
• 9. 3. 2019

Pod značkou Ulefone by se měl objevit další zástupce, který tentokrát ponese označení S11. Navíc neuběhlo dlouho od barcelonského veletrhu MWC, kde došlo k odhalení několika novinek a čínský výrobce má v přípravě zase nový telefon. Nejnovější únik nám přibližuje zástupce pro méně náročné uživatele, přičemž odhalená výbava předpovídá velmi nízkou prodejní cenu v obchodech už od samotného začátku.

Jen nutný základ

Přední panel zabere 6,1palcový displej s HD+ rozlišením a 8megapixelová kamerka sloužící mimo jiné k odemykání, protože byl zcela vynechán snímač otisků prstů. Hlavní výkon dostane pod kontrolu čtyřjádrový procesor MT6580 od MediaTeku napojen k 1GB operační paměti RAM nebo internímu úložišti o velikosti 16 GB. Nasazená baterie nabídne kapacitu 3 500 mAh, ale samozřejmě bez podpory technologie rychlého nabíjení.

Zadní část překvapivě ponese tři snímače fotoaparátu ve složení 12 + 5 + 5 megapixelů a k tomu ještě připojí přisvětlovací LED diodu. Softwarovou stránku vybaví operačním systémem Android ve verzi 9.0 Pie. Bezkontaktní platby přes Google Pay půjdou uskutečňovat za pomoci technologie NFC. Závěrem můžeme zmínit tři barevné varianty – Black, Blue, Twilight, ovšem prodejní cena není zatím známa.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat