nubia Red Magic 3 bude nový herní telefon se speciálním chlazením

nubia Red Magic 3 bude nový herní telefon se speciálním chlazením
2019-03-21T09:05:19+02:00
• 21. 3. 2019
2

Herní trh zažívá poměrně zajímavé období. Interesují se do něj totiž velcí technologičtí výrobci, kteří představují jeden herní telefon za druhým. Nedávno jsme se například dočkali kousku v podobě Black Shark 2, který nabízí Snapdragon 855 a až 12 GB RAM. 

Nyní se o tento herní segment zajímá společnost nubia. Nejedná se o kdovíjak známou společnost, ale také nejde o nováčka. Na trhu již nějaký ten pátek působí a má za sebou celou řadu zajímavých telefonů – například herní kousek v podobě Red Magic. 

nubia Red Magic 3 nabídne „brutální“ výkon

Pokud jste fanoušky mobilních her, máme pro vás naprosto skvělou zprávu. Společnost nubia totiž plánuje představit v pořadí již třetí generaci modelu Red Magic, tedy Red Magic 3. A již nyní můžeme s chladnou hlavou prozradit, že půjde o velmi zajímavý stroj. 

Nabídnout totiž má kombinovaný kapalný a vzduchem chlazený systém pro lepší práci s vysokými teplotami. Samozřejmě můžete prohlásit, že takový systém chlazení může nabídnout celá řada jiných telefonů. To je jistě pravda, ovšem v tomto případě bude mít nový systém chlazení velký přínos. 

nubia totiž díky tomu bude moci do Red Magic 3 implementovat nejnovější čipovou sadu Snapdragon 855 a operační paměť s kapacitou 12 GB. Doufejme tedy, že systém chlazení bude spolehlivý – kdyby ne, dost možná byste mohli přijít o prsty. 

Co se týká displeje, tak ten by měl nabídnout vyšší obnovovací frekvenci než většina herních počítačů. Kromě toho nabídne dokonce i speciální funkce pro ochranu očí. Již v minulosti jsme měli tu čest s telefonem Razer, který nabízel obnovovací frekvenci 120 Hz. nubia Red Magic 3 by tak mohl nabídnout stejnou či vyšší frekvenci. 

K dispozici bude také větší kapacita baterie, jež by měla činit 3 800 mAh. A v neposlední řadě očekáváme přítomnost 4D vibračního motoru s nastavitelnou haptickou odezvou. Telefonu bychom se dle všeho měli dočkat již v průběhu příštího měsíce.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Přemysl Vaculík

VIP 21. 3. 2019, 14:23

Tuto informaci jsme zachytili, ale nezakládá se na spekulaci, ale spíše na úvaze. Respektive počkáme na nějaké lepší potvrzení.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat