Leagoo zahájil prodej modelu M13

Leagoo zahájil prodej modelu M13
2019-03-29T17:43:15+02:00
• 30. 3. 2019

Nového zástupce střední třídy přináší nyní společnost Leagoo, která oficiálně představila model nesoucí označení M13. Nenároční uživatelé se mohou těšit na povedené zpracování završené obstojným displejem a ani stránka výkonu nebude nijak výrazně strádat, přestože je pod kontrolou MediaTeku. Navíc čínský výrobce přes obchod Aliexpress poskytuje slevu přes 15 dolarů, ale pouze do konce tohoto měsíce.

Jeden z nejlevnějších

Do přední části byl nasazen 6,1palcový IPS displej s rozlišením 1 280 x 600 pixelů a ve „waterdrop“ výřezu využijete 5megapixelovou kamerku. Uvnitř běží jen čtyřjádrový procesor MT6761 od MediaTeku a 4GB operační paměť RAM. Uživatelská data pojme 32GB interní úložiště podporující až 128GB paměťové microSD karty. Celkovou výdrž má v režii vestavěná baterie se základní kapacitou 3 000 mAh.

 

Hlavní fotoaparát využívá dva senzory (8 + 2 MPx) a k němu samozřejmě ještě patří LED blesk. Nesmíme opomenout ani snímač otisků prstů či operační systém Android překvapivě v aktuální verzi 9.0 Pie. Na výběr jsou dvě barevné varianty (černá, modrá) a oficiální cena je 100 dolarů (tj. cca 2 299 Kč). Ovšem prvních 500 kupujících do konce tohoto měsíce mají šanci jej získat za lákavých 79,99 dolarů (tj. cca 1 839 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat