Honor připravuje nový model 10i

Honor připravuje nový model 10i
2019-03-14T13:00:11+02:00
• 14. 3. 2019

Společnost Huawei podle posledního úniku připravuje další nový model pod druhou značkou Honor, který by měl přijít s označením 10i. Na veřejnost se dostaly první fotografie odhalující přesnou podobu zařízení a k tomu jsou navíc k mání pravděpodobné specifikace. Ty budou telefon zařazovat do střední třídy, kde čínský výrobce nechce nechat nic v náhodě a vybavil jej poměrně slušnou dávkou nejžádanějších funkcí.

V zajetých stopách

Vpředu je k vidění 6,2palcový IPS LCD displej s FullHD+ rozlišením doplněný o kvalitní 32megapixelovou kamerku na populární selfie snímky. Vnitřní šasi vyplní osmijádrový procesor Kirin 710 od známého HiSilicon, 4GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 128 GB. Slot pro paměťovou microSD kartu není zatím potvrzen, ale blízký Huawei P30 Lite jej spíše přibližuje budoucím majitelům.

V zadní části zaujmou hlavně tři fotoaparáty, které budou složené z 24 + 8 + 2megapixelového snímače. Nesmíme vynechat ani LED blesk pro přisvětlení záznamů nebo snímač otisků prstů. Oblíbené bezkontaktní platby půjde uskutečňovat, protože počítají s nasazením potřebné technologie NFC. Závěrem zbývá dodat operační systém Android ve verzi 9.0 Pie a ten ještě překryje vlastní uživatelské rozhraní EMUI.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat