Apple publikoval iOS 12.2 beta 5 a další aktualizace

Apple publikoval iOS 12.2 beta 5 a další aktualizace
2019-03-14T14:49:51+02:00
• 14. 3. 2019

Společnost Apple uvolňuje jednu aktualizaci za druhou. Sice se jedná zatím pouze o beta verze, na druhou stranu jde o signál, kterým nám společnost s logem nakousnutého jablka říká „pracujeme na vylepšení systémů“. 

A to je samozřejmě skvělá zpráva, neboť se nedá říci, že by systémy od Applu byly kdo ví jak perfektní. Rozhodně se jedná o stabilnější verze, než tomu bylo v předchozích letech, ovšem i přesto se najdou chybičky, které je třeba odstranit. 

iOS 12.2 beta 5 přináší nové ikony a další

Apple tak uvolnil iOS 12.2 beta 5 pro iPhone a iPad. Kromě toho jsme se dočkali také páté beta verze watchOS 5.2, tvOS 12.2 a macOS 10.14.4. Samozřejmě nejvíce novinek přináší samotné iOS, zatímco se ostatní systémy dočkaly spíše vylepšení po stránce výkonu a stability. 

iOS 12.2 beta 5 přináší změnu v podobě ikony funkce AirPlay, která se nachází v Control Center. Celkově se dá říci, že se máme na co těšit, neboť Apple v koncepci iOS 12.2 chystá mnoho změn. Nový instalační balíček v podobě iOS 12.2 se bude zaměřovat na lepší funkčnost s chytrými televizory, které je možné propojit s HomeKit. 

Dočkáme se ale také dalších Animoji, včetně žraloku, sovy a žirafy. Zahraniční server 9to5mac dokonce objevil ve zdrojovém kódu informaci o nových AirPods s podporou Siri. V současné chvíli jsou všechny páté verze k dispozici jen registrovaným vývojářům. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat