Huawei brzy přinese modely Enjoy 9S a 9e

Huawei brzy přinese modely Enjoy 9S a 9e
2019-03-23T16:29:18+02:00
• 23. 3. 2019

Do tiskové konference společnosti Huawei zbývá jen několik desítek hodin, ale ještě před samotným začátkem na veřejnost unikají ucelenější informace kolem dvou chystaných zástupců do produktové řady Enjoy. Zatímco první model Enjoy 9S bude hledat uplatnění ve vyšších patrech střední třídy, tak druhá novinka od čínského výrobce s názvem Enjoy 9e naopak zamíří k méně náročným uživatelům.

V souladu s aktuálními trendy

U Enjoy 9S vynikne 6,21palcový displej s FullHD+ rozlišením a ve výřezu „Dewdrop“ najdete 8megapixelovou kamerku. Hardwarovou část zastupuje osmijádrový procesor Kirin 710 od HiSilicon, 4GB operační paměť RAM, interní úložiště s kapacitou buď 64 GB, či větší 128 GB. Ani u jednoho nebude chybět slot pro paměťovou microSD kartu.

Výdrž dostane pod kontrolu baterie o velikosti 3 400 mAh. Vzadu čekají tři senzory fotoaparátu ve složení 24 + 16 + 2 MPx, LED blesk a snímač otisků prstů. Seznam uzavře platforma EMUI 9.0 odpovídající Androidu 9.0 Pie, 3,5mm jack pro sluchátka nebo čtyři barevná provedení – černé, červené, modré, aurora s gradientem.

Druhý přírůstek Enjoy 9e získá 6,08palcový displej s HD+ rozlišením, pod kterým poběží osmijádrový procesor Helio P35 od MediaTeku po boku 3GB paměti RAM a 32GB úložiště podporující až 512GB paměťové microSD karty. Přední část doplní 8MPx kamerka, kdežto vzadu naleznete 16MPX fotoaparát a 3 020mAh baterii.

Telefon bude dostupný ve dvou barvách (černá, modrá) a navíc v hnědé kůži. Všechny oficiální informace uvolní Huawei už v pondělí 25. března.

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat