ROKiT uvádí nejvyšší model PRO IO 3D

ROKiT uvádí nejvyšší model PRO IO 3D
2019-03-23T18:14:33+02:00
• 23. 3. 2019

Nejnovější hráč na poli chytrých telefonů, který oznámil svůj oficiální start začátkem tohoto měsíce, upřesňuje specifikace u hlavního tahouna. Model od společnosti ROKiT nesoucí název PRO IO 3D ve srovnání s ostatní konkurencí ovšem nenabídne žádný vysoký nadstandard po stránce hardwaru. Velkým lákadlem sice bude řada užitečných služeb, ale některé z nich jsou zdarma jen po omezeně dlouhou dobu.

Konečně 3D bez brýlí

Seznam specifikací počítá s 5,99palcovým FullHD+ displejem, kterému kryje záda osmijádrový procesor Helio P23 od MediaTeku a 4GB operační paměť RAM. Uživatelská data pojme 64 GB úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou. V zadní části je k dispozici dvojitý fotoaparát (13 + 2 MPx), přisvětlovací LED dioda nebo snímač otisků prstů. Výbava pokračuje podporou funkce dual-SIM, 3,5mm jackem pro sluchátka, 3 850mAh baterií, Androidem ve verzi 8.1 Oreo.

Jak vychází ze samotného názvu, tak firma slibuje přehrávání 3D obsahu bez nutnosti nasazení speciálních brýlí. Dále přibalují balíček pojištění (životní, zdravotní, úrazové), asistenční služby a streamovací službu ROCKFLiX 3D po dobu jednoho roku zdarma. Nakonec mezi další výhody ještě patří nepřetržitá online dostupnost lékaře, slevy do lékáren či neomezené volání přes WiFi sítě.

Oficiální prodej startuje přes stránky výrobce za cenu od 299,99 dolarů (tj. cca 6 837 Kč).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat