Honor přináší nový tablet Tab 5

Honor přináší nový tablet Tab 5
2019-03-06T10:59:20+02:00
• 6. 3. 2019

O oživení nabídky tabletů se dnes postarala společnost Huawei, která pod značkou Honor oficiálně představila novinkou nesoucí označení Tab 5. Zařízení příliš nezaujme po designové stránce, ale budoucí majitelé jistě ocení slušnou konfiguraci v části hardwaru. Čínský výrobce rovnou zahájil předprodej v domácím prostředí, přičemž by si určitě našel cestu ke konečným spotřebitelům i v našich končinách.

Nakročeno k úspěchu

V přední části se objevuje 8palcový displej s rozlišením 1 920 x 1 200 pixelů, který doplňuje 8megapixelová kamerka pro videohovory. Uvnitř zabírá místo osmijádrový procesor Kirin 710 z dílny HiSilicon a například jej můžeme srovnat s konkurenčním Snapdragonem 660 od Qualcommu. Hardwarová stránka pokračuje grafickým čipem Mali-G51 MP4 nebo dvěma konfiguracemi – 3GB RAM + 32GB úložiště a 4GB RAM + 64GB úložiště.

Z opačné strany nepřehlédnete rovněž 8megapixelový fotoaparát a ukrytou 5 100mAh baterii. Dále seznam specifikací počítá s funkcí WiFi, LTE sítěmi, 3,5mm jackem pro sluchátka či duálními reproduktory podpořené technologií Dolby Atmos. Výše zmíněný předprodej bude probíhat až do úterý 12. března, kdy poté přímo přejde do volného prodeje. Závěrem zbývá níže udat poměrně přijatelné prodejní ceny.

3GB RAM + 32GB úložiště / WiFi verze / cca 3 718 Kč
4GB RAM + 64GB úložiště / WiFi verze / cca 4 394 Kč
3GB RAM + 32GB úložiště / WiFi+LTE verze / cca 4 732 Kč
4GB RAM + 64GB úložiště / WiFi+LTE verze / cca 5 071 Kč

 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat