Asus představil Zenfone Max Shot a Plus M2

Asus představil Zenfone Max Shot a Plus M2
2019-03-18T11:00:09+02:00
• 18. 3. 2019

Společnost Asus nečekaně oznámila rovnou dva nové telefony do střední třídy, které budou nejprve dostupné v daleké Jižní Americe a zřejmě až později dojde k jejich většímu rozšíření. Výrobce využil spolupráce mezi brazilskou vládou a dceřinou společností Qualcommu, protože z ní vzešel první procesor se všemi komponenty v jednom balíčku. Mobilní novinky zapadnou do produktové řady Zenfone, kde ponesou název Max Shot a Max Plus M2.

Ještě více prostoru

Nový procesor Snapdragon SiP 1 (System in Package) má stejné vlastnosti jako Snapdragon 450, takže nese osm jader a grafický čip Adreno 506. Nicméně navíc dostal integrované prvky, jako je například audio kodek, paměť RAM, interní úložiště či modem. Zmenšená základní deska přináší možnost výroby tenčího zařízení, nasazení větší baterie, přidání slotu pro paměťovou microSD kartu.

První zástupce Zenfone Max Shot disponuje 6,26palcovým displejem s FullHD+ rozlišením a přední 8megapixelovou kamerkou po boku vlastní LED diody. Hardwarová část získala dvě konfigurace 3GB RAM + 32GB úložiště, 4GB RAM + 64GB úložiště. Záda nesou tři fotoaparáty (12 + 8 + 5 MPx), LED blesk, snímač otisků prstů a 4 000mAh baterii.

 

Operační systém Android ve verzi 8.1 Oreo by měla v budoucnu vystřídat novější 9.0 Pie. Druhý telefon známý pod názvem Zenfone Max Plus M2 není nijak výrazně rozdílný, ale za zmínku stojí jen jedna varianta 3GB paměť RAM s 32GB úložištěm nebo dva hlavní fotoaparáty (12 + 5 MPx) v zadní části. Všechny modely jsou k dispozici u prvních prodejců za níže uvedené prodejní ceny.

Zenfone Max Shot / provedení – černé, červené, modré, stříbrné
3GB RAM + 32GB ROM = cca 8 003 Kč
4GB RAM + 64GB ROM = cca 10 079 Kč

Zenfone Max Plus M2 / provedení – černé, červené, modré, stříbrné
3GB RAM + 32GB ROM = cca 7 706 Kč

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat