Youtube mění tresty za porušení zásad komunity

Youtube mění tresty za porušení zásad komunity
2019-02-19T16:32:54+02:00
• 19. 2. 2019

Nahrávat obsah na Youtube není v dnešní době jednoduché. Sice si můžete vzít mobilní telefon a něco natočit, ale záhy vás může Youtube potrestat, jelikož jste třeba použili autorsky chráněný obsah, případně video obsahovalo nepatřičný obsah. Youtube v tomto ohledu vyslyšel komunitu a upřesnil zásady, aby byly více pochopitelnější. Kromě toho se také mění tresty a můžete říci, že nejsou tak tvrdé, jako tomu bylo do teď.

Mírnější a jednotné tresty na Youtube

Youtube uvádí, že 98 % uživatelů nikdy neporuší zásady komunity. Z těch dvou procent se 94 % nedopustí druhého porušení. První novinkou je, že za první porušení nejste ihned potrestáni, jak tomu bylo nyní. Dojde k znemožnění nahrávání videí po dobu jednoho týdne. Nebude možné ani zahajovat živé přenosy, případně jakékoliv další aktivity na Youtube kanálu. Zároveň odstartuje 90denní doba, po kterou jste v podmínce.

Pokud se uživateli podaří v této podmínce druhý přestupek, dojde ke zmražení účtu na dobu dvou týdnů. Třetí prohřešek v této době povede k ukončení Youtube kanálu.

Součástí všech těchto trestů budou také detailní informace, čeho se daný uživatel dopustil a co by neměl dělat. Youtube bude informovat skrze notifikace v aplikacích i prostřednictvím emailu. Youtube vysvětluje, že výše uvedené zmražení jednoho nebo dvou týdnů je určeno k tomu, aby si daný uživatel prostudoval zásady komunity a poučil se. Nový systém začne platit od 25. února.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat