Nové Vivo V15 Pro je na cestě

Nové Vivo V15 Pro je na cestě
2019-02-04T09:20:13+02:00
• 4. 2. 2019

Nejnovější únik odhaluje telefon V15 Pro od společnosti Vivo, který by se mohl stát velkou konkurencí pro model Galaxy S10 od Samsungu. Nejen proto, že čínský výrobce má naplánovanou tiskovku na stejný den, čili středu 20. února. Připravovaný přírůstek má podle zveřejněného výpisu dostat řadu výkonných prvků a přiložená fotografie navíc potvrzuje velmi povedené zpracování po stránce designu.

Zapomeňte na výřez

Mezi klíčové specifikace patří osmijádrový procesor Snapdragon 675 od Qualcommu s grafickým čipem Adreno 612. K němu ještě připojí operační paměť RAM o velikosti 6 GB nebo 128GB interní úložiště pro uživatelská data. Pod Super AMOLED displejem bude ukryta čtečka otisků prstů. Nicméně úhlopříčka a rozlišení čelního panelu není zatím upřesněna.

Přední kamerka je tentokrát řešena přes vyjíždějící mechanismus po vzoru modelu NEX, nikoliv přes typický výřez v displeji a jeho maximální rozlišení činí 32 megapixelů. Zadní část nese celkem tři senzory fotoaparátu, které jsou seskládány stejně jako u Vivo NEX.

Hlavní jednotkou se stane 48megapixelový snímač (ISOCELL GM1) od Samsungu, k němuž se připojí 8MPx a 5MPx senzor. Jeden z nich zřejmě bude zaměřen na hloubku ostrosti, přičemž druhý může být 3D kamerka typu ToF. K oficiálnímu oznámení dojde 20. února s cenovkou v přepočtu okolo 7 854 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat