TOP 4 Xiaomi gadgety do 800 Kč! sponzorovaný článek

TOP 4 Xiaomi gadgety do 800 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-02-12T06:00:00+02:00
• 12. 2. 2019
3

Xiaomi LYEJ05LM za skvělou cenu

Xiaomi na své konferenci odhalilo nová sluchátka pod názvem Xiaomi LYEJ05LM. Pojďme si tedy sluchátka podrobněji představit. 

Sluchátko váží zhruba 4,2 gramů, přičemž jeho celková velikost činí 7,2 mm. Na straně sluchátka se nachází dotyková část, díky které můžete ovládat hudební přehrávač, přijímat hovory a vyvolat chytrého asistenta. Synchronizaci mezi telefonem a sluchátkem pak zajišťuje technologie Bluetooth 4.1. Samotná výdrž sluchátka činí šest hodin, při maximální zátěži pak tři hodiny. Doba nabíjení činí jednu hodinu.

Originální Xiaomi LYEJ05LM na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 349 Kč. Pokud ale zadáte náš slevový kupón GBHPNY003, zaplatíte jen 308 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Skvělá kamerka Xiaomi 70 Mai nyní ve slevě!

Skoro každému řidiči se někdy stalo, že se dostal do sporné situace a pro svou verzi sporu neměl průkazný materiál. Díky tomu se čím dál více řidičů uchyluje ke koupi kamerky do auta, která může právě tyto spory rozhodnout. 

Už i u nás pomohl řidiči jako důkaz právě záznam z palubní kamery. Kamera do auta začíná již na tisícikoruně, nicméně většinou platí, že cena odpovídá kvalitě. Poměrně dobře si v tomto směru vede YI Dash, kterou u našeho partnera Gearbest získáte za 840 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón GBAUCW29, zaplatíte jen 792 Kč! Kupujte ZDE.

Kamerka je uzpůsobena jak vzhledově, tak funkcemi právě pro natáčení jízdy v autě. Díky chytrým funkcím se nemusíte před jízdou zaobírat zapínáním kamerky, jelikož k aktivaci nahrávání dojde ihned po rozjetí vozidla. Mezi další přednosti kamerky patří nahrávání videa v kodeku h.264, díky čemuž výsledná videa nejsou nijak extra veliká. Ačkoli zde dochází ke kompresi, tak kamerka pořizuje dostačující záběry v rozlišení FullHD.

Pro uživatele kamer do auta je vždy nekomfortní přetahování videí z kamerky do počítače. Právě společnost Xioami tento problém vyřešila možností přenosu videa do mobilního telefonu, respektive kamerka umožňuje real-time přenos a stahování videí. Hlavní však u kamer do auta bývá zorné pole, aby bylo vše potřebné zachyceno na záznamu. Tento model kamerky disponuje 130° záběrem. Co se týče rozměrů zařízení, tak ty jsou vcelku komfortní a kamerka by neměla překážet ve výhledu řidiče, jelikož rozměry jsou 9,1 x 5,2 x 3,15 centimetrů. Váha poté činí 250 gramů.

Xiaomi Necklace sluchátka za skvělou cenu!

Sluchátka jsou pro člověka z části záležitostí poslechu a z části designovým doplňkem. Se sluchátky Xiaomi Necklace můžete mít zaručeně obojí. Jejich tělo je vyrobeno z plastu s povrchovou úpravou proti zanechávání otisků a poškrábání. Sluchátka tedy lépe tlumí okolní zvuky, jsou mnohem odolnější než ty plastová a s precizním zpracováním vypadají famózně. Ergonomický design je dokonalý pro pohodlné nošení.

Originální Xiaomi Necklace na českých e-shopech neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 790 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

S vaším zařízením jsou sluchátka spojeny skrze technologii Bluetooth. Na kabelu je však umístěno ovládání, skrze které můžete pozastavit nebo spustit svou hudbu, či například přijímat hovory. K hovorům slouží zabudovaný mikrofon. To vše je možné ovládat na všech zařízeních Xiaomi a Android. Většina funkcí je dostupná i pro iPhone, iPad a iPod. Třetí generace zvukového reprodukčního systému od Xiaomi zajišťuje to nejdůležitější – perfektní, čistý a vyvážený zvuk. Vše je optimalizováno pro ten nejdokonalejší a nejčistší poslech.

Chytrá Xiaomi Aqara žárovka za pár korun

Spousta zahraničních společností se nyní začíná zaměřovat na budování takzvaných chytrých domácností. Dnes lze zakoupit nejrůznější smart produkty, mezi které například patří zásuvky, žárovky, a tak dále. Pakliže ještě nic podobného nemáte v domácnosti, je asi nejlepší začít u chytré žárovky. A právě chytré žárovce nyní věnujeme část článku.

Žárovka jako taková nabízí poměrně pevnou konstrukci, alespoň tedy na první dotek. Samotné krytí LED světel je plastové, stejně jako zbytek konstrukce. Kovovou částí je v tomto případě závit.

Instalace je velmi jednoduchá a zvládne ji kdokoliv. Stačí našroubovat a zapnout světlo. Následně potřebujete do svého zařízení stáhnout oficiální aplikaci Xiaomi, která je pro Android i iOS. Asi není nutné upozornit, že v domácnosti musíte mít WiFi síť, jinak nelze žárovku ovládat.

Originální Xiaomi Aqara ZNLDP12LM na českých e-shopech neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 337 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Lukáš Kutílek

13. 2. 2019, 10:54

Kameru YI Dash vlastním, zajímalo by mě jak ji nastavit aby se zapinala po rozjezdu vozu. Zapne se pouze po připojení k napájení, což je problém (nenašel jsem možnost detekce vibrací pro zapnutí/vypnutí kamery) . U Focuse je zapalovač napájen stále. Děkuji za info, Lukas.

Petr Hošek

12. 2. 2019, 19:23

Dotaz, ty první sluchátka to je pár nebo jeden kus..??? Děkuji za odpověď Petr

Zdeněk Koutský

VIP 12. 2. 2019, 19:53

Zdravím Petře,

ano, cena je za jeden kus, nikoliv pár.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat