Program MWC 2019 zná první účastníky

Program MWC 2019 zná první účastníky
2019-02-12T14:14:07+02:00
• 12. 2. 2019

Veletrh Mobile World Congress v letošním roce oficiálně proběhne ve dnech od pondělí 25. února do čtvrtka 28. února a první výrobci již znají svůj časový harmonogram. Většina firem bude chtít ukázat maximum novinek pro nadcházející období, i když ne všichni chtějí upírat hlavní pozornost právě na událost v Barceloně. Proto například Samsung jen pár dnů předem má vlastní tiskovou konferenci pro celosvětová média v San Franciscu.

Mobilní smetánka na jednom místě

Nokia – 24. února – čas neupřesněn

O modelu Nokia 9 PureView se hovoří přes více než jeden rok a až v posledních měsících začínají unikat přesnější informace, podle kterých má disponovat až 5 hlavními fotoaparáty. Hlavní model pod hlavičkou HMD Global by měla po boku doplnit ještě druhá novinka v podobě Nokie 6.2.

LG – 24. února – čas neupřesněn

Dotykové ovládání se stane u jihokorejského giganta minulostí, tedy alespoň co se týče jejich nového tahouna. Nejen proto model G8 ThinQ zaujme hlavní místo na trůnu. Kromě příchodu bezdotykových gest je připravováno také 3D skenování obličeje pro maximální zabezpečení uživatelů.

Huawei – 24. února – 14:00 hod.

Výrobce přiveze ukázat nejmodernější produkty a řešení pro éru sítí 5. generace, takže bychom mohli vyhlížet i takové novinky, jako jsou modely P30 a P30 Pro. Naopak nejsou v očekávání žádná nositelná zařízení, protože chytré hodinky Watch GT jsou k dispozici jen několik málo měsíců.

Microsoft – 24. února – 17:00 hod.

Ačkoliv společnost z Redmondu upustila od myšlenky chytrých telefonů nebo tabletů, tak přesto zvou novináře k jejich stánku, kde pravděpodobně ukážou druhou generaci brýlí HoloLens pro virtuální realitu. U nich překvapivě nasadí procesor Snapdragon 850 od Qualcommu namísto řešení od Intelu.

Sony – 25. února – 8:30 hod.

Velké množství nových telefonů doveze Sony z Japonska, které nyní dokončuje práce nad modelem Xperia XZ4 a bude samozřejmě hlavním lákadlem. K němu se navíc připojí žhaví zástupci pro střední třídu – Xperia XA3, XA3 Ultra, Xperia L3, o nichž jsme v posledních týdnech poměrně dost slyšeli.

Samsung – 25. února – 15:00 hod.

Po tiskovce 20. února v San Franciscu následně převezou všechny přírůstky na MWC, čili můžeme čekat Galaxy S10, Galaxy S10+ a Galaxy S10e. Určitě uslyšíme o novinkách v souvislosti se spuštěním sítí 5. generace, o podrobnostech kolem chytrého reproduktoru Bixby, virtuální asistentce Bixby či o připravovaných wearable zařízení.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat