LG V50 ThinQ bude zřejmě první zařízení s podporou 5G sítě této společnosti

LG V50 ThinQ bude zřejmě první zařízení s podporou 5G sítě této společnosti
2019-02-02T18:09:29+02:00
• 2. 2. 2019
3

Vypadá to, že společnost LG učinila další velký krok k uvolnění příštího vlajkového modelu série V. Zahraniční server ETNews ve své zprávě naznačil, že model LG V50 ThinQ 5G bude oznámen začátkem letošního jara, přičemž s ním na trh dorazí i druhý model pod názvem LG G8 ThinQ.

Již jsme vás v průběhu roku informovali, že společnost LG chystá svůj první mobilní telefon s podporou mobilní 5G sítě. Původně jsme měli za to, že se bude jednat o model LG G8. Jak se ale zdá, zřejmě touto novinkou bude disponovat vlajkový model LG V50.

LG V50 ThinQ bude drahý telefon se skvělými technologiemi

5G zařízení navíc bude uvolněno o půl roku dříve, než se původně plánovalo. Je to hlavně z toho důvodu, aby model od LG nezůstal ve stínu konkurence. Na druhou stranu půjde o vlajkový model, jehož cena bude startovat na 1 162 amerických dolarech – tj. zhruba 25 564 Kč bez DPH. Nejvyšší model by pak měl atakovat hranici 30 000 Kč bez DPH. 

Důvod nasazení takové cenové hladiny je prostý – LG V50 ThinQ 5G nabídne nejnovější technologii podporující 5G sítě a další vychytávky, což je pro výrobce velmi nákladné. Na internetu se objevily i další podrobnosti o telefonu, pojďme si jej tedy představit. 

Model LG V50 ThinQ 5G by měl nabídnout 6palcový displej. Srdcem celého zařízení pak bude procesor Snapdragon 855. O dodávku energie se postará baterie s kapacitou 4 000 mAh, což už je zajímavé číslo. Dle ETNews navíc bude uživatelské rozhraní operačního systému Android přizpůsobeno tak, aby se dalo efektivně ovládat jednoduchými gesty. To ale ve skutečnosti nemusí znamenat, že bychom se nedočkali navigačních tlačítek. K představení tohoto kousku by pak mělo dojít v průběhu jara letošního roku.

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Mam V30… je to pradni telefon, ale ty (ne)aktualizace me zacinaji dost odrazovat od koupi dalsiho telefonu od teto znacky! Spousta mensich „cinanu“ ma o dost lepsi podporu nez tenhle korporat… a to by clovek cekal pravy opak… :-/

Martin Jeřábek

VIP 2. 2. 2019, 19:55

LG V50 se ukáže na MWC.

Martin Jeřábek

VIP 2. 2. 2019, 19:44

LG G8 bude mít 3500mAh baterii je to potvrzeno.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat