iPhone SE 2 by mohl vycházet ze staršího modelu

iPhone SE 2 by mohl vycházet ze staršího modelu
2019-02-14T13:14:06+02:00
• 14. 2. 2019

Není úplně zvykem, že bychom publikovali vytvořené rendery od fanoušků dané společnosti. Na internetu se však objevil jeden velmi zajímavý render, a to od uživatele Gunho Lee. Ten vytvořil velmi reálnou podobu dlouho očekávaného modelu iPhone SE 2. 

Gunho Lee samozřejmě vychází z dostupných spekulací. Render iPhonu SE 2 tak má všechno, co si od tohoto kousku slibujeme. Najdeme zde 4palcový displej, kvalitní materiály a naprosto dechberoucí design. 

iPhone SE 2 by mohl vypadat i takto

Displej je i v tomto případě vybaven výřezem. Kromě toho se zde nachází minimalistické rámečky, což má nejeden uživatel rád. Velkou zajímavostí je zadní strana telefonu, která je vybavena tvrdým sklem. Díky tomuto materiálu je pak možné implementovat technologii pro bezdrátové nabíjení.

ConceptsiPhone pak zveřejnil iPhone SE 2 ve velkém množství barev – zlaté, červené, stříbrné a modré. Samozřejmě nelze tyto rendery brát za hotovou věc. Spíše si můžeme udělat krásný obrázek o tom, jak by vlastně nový iPhone SE 2 mohl vypadat, kdyby jeho design vycházel ze starého kousku iPhone 4S a současného iPhone XS. 

Není se ale čemu divit, že se podobné rendery objevují čím dál tím častěji. Druhá generace iPhonu SE je v současné chvíli žhavým tématem. O příchodu se však spekulovalo mnohem dříve, Apple však jeho výrobu zařízl. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat