Chytré hodinky S928 pro sportovce nyní o 48 % levněji! sponzorovaný článek

Chytré hodinky S928 pro sportovce nyní o 48 % levněji! [sponzorovaný článek]
2019-02-27T19:48:19+02:00
• 27. 2. 2019
1

Představujeme vám čínského výrobce, který se věnuje hlavně výrobě chytrých hodinek a příslušenství. Hodinky jsou však větší byznys a proto vyrábí jeden kus za druhým. Nedávno jsme se dočkali nového kousku pod názvem S928 a cílová skupina je jasná – sportovně aktivní lidé.

Chytré hodinky S928 o 48 % levněji

Chytré hodinky S928 si můžete pořídit za akční cenu v obchodě TomTop za akčních 1 373 Kč (z původních 2 641 Kč). Za tuto cenu dostanete velmi bytelné hodinky s hned celou řadou funkcí. Produkt zakoupíte ZDE.

Hodinky S928 patří do kategorie outdoorových zařízení, které nemají v sobě zabudovaný systémem Android či Wear OS, avšak mají proprietární systém, který pomocí Bluetooth spárujete s telefonem a následně z mobilu se do hodinek posílají notifikace a z hodinek do mobilu údaje o vaší aktivitě. Hodinky se ovládají tlačítky na boku a taktéž dotykem na OLED obrazovku. Baterie má 380 mAh a dle výrobce by měla vydržet až několik dnů.

Hodinky jsou vodotěsné a odpovídají certifikaci IP66. Mají v sobě zabudovanou GPS a díky přidružené aplikaci si v telefonu můžete zaznamenávat svoji trasu. Mezi další funkce patří například upomínka při dlouhém sezení, měření spánku či zaznamenávání tepu, venkovního tlaku či nadmořské výšky.

Chytré hodinky S928 si můžete pořídit za akční cenu v obchodě TomTop za akčních 1 373 Kč (z původních 2 641 Kč). Za tuto cenu dostanete velmi bytelné hodinky s hned celou řadou funkcí. Produkt zakoupíte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Petr Hošek

28. 2. 2019, 5:45

Tomtop,slevy dává protože ho výrobek potom už nezajímá…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat