Apple publikoval iOS 12.2 beta 3 pro veřejné testery aktualizováno

Apple publikoval iOS 12.2 beta 3 pro veřejné testery [aktualizováno]
2019-02-21T17:25:12+02:00
• 21. 2. 2019

Aktualizováno 21. 2.

Společnost Apple si přeci jen připravila pro své testery veřejnou beta verzi, která je dostupná počínaje dnešního dne. Pokud tedy jste registrovaní u Applu jako veřejný tester, můžete si novou aktualizaci stáhnout. Ta nabízí veškeré novinky, jako nedávno publikovaná verze pro registrované vývojáře. K dispozici tak jsou i nové Animoji, včetně žraloku, sovy a žirafy.

Původní článek 20. 2.

Společnost Apple si pro své uživatele, respektive registrované vývojáře připravila zbrusu nový instalační balíček v podobě iOS 12.2 beta 3. Nová beta verze je k dispozici všem registrovaným vývojářům. 

Nejnovější verzi si můžete stáhnout jako OTA (over-the-air) aktualizaci, popřípadě prostřednictvím oficiálního webu určeného pro Apple vývojáře. Apple také vydal watchOS 5.2 beta 3 a tvOS 12.2 beta 3. 

iOS 12.2 beta 3 a hlavní novinky

Operační systém iOS by se měl konečně dočkal služby FaceTime ve stoprocentní kondici. Apple sice vydal opravný balíček, ovšem ten obsahoval další chybu způsobující nemožnost přidat do konferenčního hovoru další osobu. Finální verze iOS 12.2 by tento problém měla kompletně vyřešit. 

Celkově se bude iOS 12.2 zaměřovat na lepší funkčnost s chytrými televizory, které je možné propojit s HomeKit. Dočkáme se ale také dalších Animoji, včetně žraloku, sovy a žirafy. Zahraniční server 9to5mac dokonce objevil ve zdrojovém kódu informaci o nových AirPods s podporou Siri.  

Zdroje: 9to5mac.com, 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat