YI Home Camera 3 ochrání vaši domácnost v jakémkoliv případě

YI Home Camera 3 ochrání vaši domácnost v jakémkoliv případě
2019-01-15T15:00:08+02:00
• 15. 1. 2019
1

YI Technology na právě probíhající konferenci CES 2019 představila zcela nový produkt pod názvem YI Home Camera 3. Jak již název napovídá, jedná se o nejnovější generaci domácí bezpečnostní kamery od tohoto výrobce. Novinka je skutečně „nabušená“, pojďme si ji tedy společně detailně představit. 

YI Home Camera 3 nabídne prvotřídní bezpečnost

YI Home Camera 3 je vybavena zbrusu novými notifikacemi, které jsou založeny na technologii AI. Kromě toho dosahuje kvality videa 1080p, což nejednoho uživatele příjemně překvapí. Výrobce i v tomto případě vsadil na velmi jednoduchý design – jak se ale říká, v jednoduchosti je krása. 

Toto pravidlo na kameru YI 3 perfektně sedí. Novinka je vybavena krásným a jednoduchým designem, který doprovází pokročilý zvuk a senzor pro detekci člověka. Společnosti YI Technology na své konferenci mimo jiné prohlásila, že nová generace bezpečnostní kamery je vybavena speciálním softwarem, který uživatele upozorní na pohyb pouze v případě, že se bude jednat o skutečného člověka. 

V praxi to znamená, že vás nebude kamera upozorňovat na falešné pohyby, které zejména způsoboval létající hmyz, domácí mazlíček, či dokonce i světlo. Mimo jiné, YI Home Camera 3 dokáže upozornit uživatele na neobvyklé zvuky v rozsahu 16 stop. 

Novinka bude v prodeji koncem měsíce ledna 2019. Prvotní prodej bude zahájen na území USA, a to za doporučenou maloobchodní cenu 40 dolarů – přibližně 880 Kč bez DPH. Za tuto částku získáte nejen prvotřídní bezpečnostní kameru, ale také bezplatné šestiměsíční cloudové úložiště. 

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Michal Navratil

15. 1. 2019, 19:23

Ještě by to chtělo integrovat baterii s výdrží aspoň 3 hodinky aby nahrávala i při výpadku proudu a také upozornění když znovu proud naskočí aby jsem si mohl zkontrolovat jestli se něco nestalo.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat