Wondershare DVD Creator a další TOP programy pro zapisování obsahu na DVD! sponzorovaný článek

Wondershare DVD Creator a další TOP programy pro zapisování obsahu na DVD! [sponzorovaný článek]
2019-01-20T16:23:15+02:00
• 20. 1. 2019

Na internetu se nachází hned celá řada zajímavých programů na vypalování, trik ale spočívá ve výběru těch, které nejlépe odpovídají vašim požadavkům. 

Abychom vám ulehčili hledání nejvhodnějšího vypalovacího programu, rozhodli jsme se pro vás připravit seznam nejlepších vypalovacích DVD programů. Pojďme si tedy jednotlivé programy podrobněji představit. 

Nejlepší vypalovací DVD program zdarma

Slovo zdarma je samozřejmě velmi chytlavé a přitažlivé, ovšem pokud jste si vědomi kvality a chcete jen profesionální vypalovací program, „zdarma“ pro vás nebude to pravé ořechové. Programy zdarma zpravidla podporují pouze základní a omezené funkce.

Nejlepší alternativou je v tomto případě Wondershare DVD Creator. Jedná se o program, který umožňuje vypálit veškerá videa a fotografie na DVD či Blu-ray disky ve velmi vysoké kvalitě. Navíc je kompatibilní s většinou operačních systémů – Windows 10 /8/7 / Vista / XP / 2003 a macOS.

Jak jsme již v úvodu článku uvedli, připravili jsme si pro vás seznam s nejlepšími vypalovacími programy, které jsou zcela zdarma. Pojďme si je tedy podrobněji představit. Stahujte ZDE

WinX DVD Author

Jedná se o velmi populární a bezplatný software pro vypalování obsahu na DVD. WinX DVD Author podporuje nejen nejnovější operační systém Windows 10, ale také starší verze. Desktopový software podporuje i ty nejoblíbenější formáty, jako je MP4, VOB, MKV, MOV, FLV a další. 

K dispozici jsou také funkce pro přidání titulků a dalších prvků. Kromě toho je WinX DVD Author schopen nastavit poměr stran tak, aby odpovídal velikosti obrazovky přehrávače. V programu je dokonce implementována funkce umožňující stahování videa z největšího portálu YouTube. Pro opravdové machry jsou připraveny i základní nástroje pro editaci videa. Stahujte ZDE.

AShampoo Burning Studio Free

V tomto případě se opět jedná o vypalovací program, který je na internetu volně ke stažení. AShampoo umožňuje vypalování dat, videí a hudebních souborů na disky typu CD, DVD a Blu-ray. Kromě toho také zvládne zálohovací úlohy, obnovovat data a vymazat přepisovatelné disky. V případě potřeby můžete také extrahovat obrazový soubor ISO a později jej převést na disk. Stahujte ZDE.

BurnAware Free

Již nějaký ten pátek jde o běžně používaný program pro vypalování dat na CD, DVD a Blu-ray disky. BurnAware podporuje snad všechny typy souborů, včetně fotografií, dokumentů, videí, hudby, digitálních fotografií a další.

Pomocí tohoto softwaru můžete vytvářet zaváděcí a multisession disky a také je lze vypálit na takzvané ISO. Mezi další funkce patří například extrakce zvukových stop, obnovení dat z nečitelných disků, vymazání a ověřování dat, nastavení BOOT, výběr relací, oddíl UDF a verze a další. Stahujte ZDE.

CDBurner XP

CDBurner XP je skvělým alternativním softwarem pro vypalování souborů na DVD. Hlavním kompatibilním systémem je Windows 7, ovšem podporuje i starší či novější verze. Software se soustředí výhradně na rychlé a jednoduché řešení pro vytváření DVD, CD a Blu-ray disků. 

I zde platí, že si skrze program můžete vypálit ISO soubor. Mezi další funkce patří ověření dat po procesu vypalování, vícejazyčné rozhraní; vypalování více disků najednou, vymazání přepisovatelných médií a dalších. Stahujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat