Vysaje za vás rychle a kvalitně – Xiaomi Roborock S50 je nyní ve slevě! sponzorovaný článek

Vysaje za vás rychle a kvalitně – Xiaomi Roborock S50 je nyní ve slevě! [sponzorovaný článek]
2019-01-09T07:34:33+02:00
• 8. 1. 2019
3

Na trhu již existuje spousta malých vysavačů, které vám ušetří práci. Ne všechny jsou ale tak chytré, jako ten, který si dnes představíme. Jedná se o Xiaomi Mijia Roborock S50. Tento vysavač si nyní můžete dokonce pořídit se slevou na e-shopu TomTop.

Originální Xiaomi Mijia Roborock S50 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 10 000 Kč. Pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi Roborock S50 je perfektním chytrým vysavačem

Tento malý vysavač od společnosti Xiaomi nabízí hned několik funkcí. Jednou z nich je například jak schopnost vysávat, tak vytírat podlahu. Můžete si tedy být jisti, že váš domov, nebo alespoň podlaha ve vašem domově, tak bude dokonale čistá. Se svým vysokým sacím výkonem až 2000 Pa je také schopný uklidit veškerý prach a jiné nečistoty, které se na podlaze nacházejí.

Nebyl by to ale chytrý vysavač, kdyby se nedal ovládat pomocí smartphonu. Proto, krom standardní navigační výbavy, jako jsou senzory pro mapování okolí, které vysavači pomáhají navigovat se po místnostech, je zde i možnost kontroly přes telefon. Konkrétně si tak můžete třeba navolit, kde zrovna chcete, aby vysavač vysával. Můžete ho také pomocí mapy vašeho domu/bytu navést na konkrétní místo, které chcete vysát.

Vysavač samotný má kapacitu baterie 5 200 mAh, díky které může vydržet na jedno nabití až 2,5 hodiny při vysávání plochy o velikosti 250 m². Vysavač je také schopen vystoupat po předmětech až do výšky 2 centimetrů, takže se nemusíte bát, že by se nedostal přes práh místnosti. Je také vybaven senzory pro prevenci pádu ze schodů, je schopen sám najít dokovací stanici při nízké úrovni baterie, a dokáže dokonce rozpoznat, o jaký terén se jedná, a jakou vysávací metodu má použít.

Originální Xiaomi Mijia Roborock S50 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 10 000 Kč.  Kupujte ZDE.

Koloběžka Xiaomi M365 s exkluzivní slevou u TomTop

V obchodě TomTop je nyní za akční cenu k dispozici velice zajímavý produkt. Jde o koloběžku, ale ne jen tak ledajakou koloběžku. Vyrábí ji čínské Xiaomi, jmenuje se Xiaomi M365 a disponuje vlastním pohonným systémem. Pokud vás tedy přestane bavit nekonečné odrážení nohou, můžete si odpočinout a nechat se bez námahy vozit.

V obchodě TomTop je nyní za akční cenu k dispozici velice zajímavý produkt. Jde o koloběžku, ale ne jen tak ledajakou koloběžku. Vyrábí ji čínské Xiaomi, jmenuje se Xiaomi M365 a disponuje vlastním pohonným systémem. Pokud vás tedy přestane bavit nekonečné odrážení nohou, můžete si odpočinout a nechat se bez námahy vozit.

Xiaomi M365 je lehká a snadno složitelná koloběžka, která vás sveze rychlostí až 25 km/h, přičemž na jedno plné nabití je schopna ujet až 30 km. Váží přitom jen 12,5 kg, takže ani její přeprava není nijak náročná. Nesmírnou výhodou je, že pro nabíjení není nutné nosit ji k zásuvce v obýváku. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů.

Konečná cena pak činí 10 455 Kč, včetně i dopravy zdarma. Výrobce se navíc zavazuje proplacením případných celních poplatků. A to už stojí za zvážení. Pokud máte zájem, k zakoupení je Xiaomi M365 dostupná zde.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Jirka Havelka

10. 1. 2019, 16:18

Tak zrovna tenhle vysavač jsem kupoval před 14 dny v českém obchodě. Takže, proč bych ho neměl sehnat?

Lživé informace o původních cenách. Jinde se dá pořídit i levněji. Dostupnost v ČR je a kdo se bojí objednat z Číny, nepřiplatí až tolik…rozhodně ne aviuovanou původní cenu.

Petr Hošek

8. 1. 2019, 23:56

To je zase TUNEL na lidi, tomtop – vyhozené peníze, nesmí se to posret….. Radši koupím tady…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat